Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'brak' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Ogólne
    • Informacje oraz regulaminy
    • Pozostałe
  • Uniwersalne
    • Dyskusje ogólne
    • Problemy ogólne
    • Faq i Poradniki
    • Wybór urządzenia mobilnego
    • Theme for CyanogenMod
    • Optymalizacja telefonu
    • Xposed
    • Android Auto
    • Dla zielonych
  • Forum telefonów
    • Forum OnePlus
    • Forum Google Pixel
    • Forum Nexus
    • Forum Alcatel
    • Forum HTC
    • Forum LG
    • Forum Motorola
    • Forum Nokia
    • Forum Oppo
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Huawei
    • Forum Asus
    • Forum Xiaomi
    • Forum Kruger&Matz
    • Forum Lenovo
    • Forum myPhone
    • Forum ZTE
    • Inne marki telefonów
  • Forum tabletów
    • Forum Google Nexus
    • Forum LG
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Pentagram
    • Inne marki tabletów
  • Pozostałe
    • Developer
    • Off-Topic
    • Bazar
    • Gry
    • Aplikacje
    • Operatorzy
    • Grafika
    • SmartWatch / SmartBand
  • Dla właścicieli i pomocników

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Strona


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Skąd:


Hobby:


Model telefonu


Kernel


Recovery


Soft


Launcher


Model tabletu


SmartWatch


MP3


Słuchawki

Znaleziono 30 wyników

  1. Mam telefon (jak w temacie) z custom ROMem i po jakimś czasie przestał w telefonie działać dotyk (jest to wina softu na 100%). Wgrałem custom recovery teamwin i usunąłem co się dało, wraz z systemem. Telefon również zrootowałem. Lecz. Nie mogę wrzucić Cyanogenmoda. Wyskakuje mi taki komunikat, jak w załączonym zdjęciu. Co mogę poprawić?
  2. Witam wszystkich. Ostatnio kupiłem telefon Lg Swift L3 E400 który sprawuje się naprawdę super! Mam z nim jeden straszliwy problem, nie słyszę dźwięków powiadomień (połączenia, sms-ów, mms-ów i innych) oraz dźwięków multimediów (dźwięków w grach, muzyki). Nic nie dało podłączenie słuchawek (myślałem że wtedy będę słyszął ) ale jest to samo. Głośnik działa ponieważ normalnie mogę rozmawiać. Co ciekawe podczas rozmowy gdy włączę np: grę dźwięki normalnie grają! Proszę o pomoc, może problem i jest banalny może nie nie znam się wiec chciał bym was prosić o pomoc Dodam jeszcze że mój system to Android 2.3.6 nie modyfikowany nie grzebany, a w ustawieniach dzwięków mam wszystko na maxa. Wczoraj robiłem przywrócenie ustawień fabrycznych ale nic to nie dało. Prosze o pomoc
  3. Witam otóż zainstalowałem sobie CM9 zrobiłem backup poprzez ROM Managera i wszystkie Wipy po restarcie telefonu wszystko było ok, ale nie ma ANI MENADŻERA PLIKÓW ANI USŁUG GOOGLE ANI NAWET MENADŻERA ZADAŃ NIC NIE MOGĘ ZROBIĆ POMOCY!
  4. Jest jakaś inna strona żeby zrobić S-OFF w HTC wildfire ?
  5. Cześć, czołem, witajcie. Jestem zielony w kwestii modyfikacji oprogramowania, ale szybkość działania na stockowym Lollipopie 5.0.2 zawodziła, więc postanowiłem poeksperymentować z custom ROMami. Root zrobiony, bootloader odblokowany, custom recovery zainstalowane. I tu rodzi się problem - na wszelkich ROMach poza stockowym Lollipopem 5.0.2 telefon albo co chwila gubi zasięg co uniemożliwia wysłanie SMSa czy zadzwonienie (w przypadku CyanogenModa 11, 12 a nawet stock 4.4.2 stąd: http://forum.xda-developers.com/lg-l90/orig-development/stock-rom-d405n-stock-rom-flashable-via-t2994824)albo w ogóle nie wykrywa karty SIM (CyanogenMod 12.1, CarbonROM oparty na Androidzie 5.1.1). Jedynie Lollipop 5.0.2 działa poprawnie. Flashowałem i za pomocą TWRP 2.8.7.0 i CWM 6.0.4.6 i za każdym razem to samo. Zastanawiam się co może być przyczyną. Jestem w sieci Orange, telefon kupiony u nich w salonie, może to kwestia jakichś zabezpieczeń? Z góry dzięki za pomoc.
  6. Brak powiadomienia o otrzymaniu SMS typu flash. Dopiero po odblokowaniu klawiatury SMS jest widoczny na ekranie. Ale nadal brak dźwięku otrzymania wiadomości i sygnalizacji diodą LED. Testowane na CM 11-20150907-Nightly-i9300
  7. W pasku powiadomień widnieje literka H (lub też 3G) jednak nie ma połączenia z internetem. Telefon nie był rootowany. Czy winna jest karta Micro SIM? EDIT: Wcześniej działało, nie pomógł restart.
  8. Witam mam problem z LTE na Samsungu Galaxy S3 I9305 z CM11 nie mogę połączyć się z zasięgiem LTE choć jestem w zasięgu LTE (sprawdzane innym telefonem) mam ustawiony preferowany typ sieci na LTE(zalecane) ale wyciągam tylko H+. Telefon mam w PLAY ale próbowałem każdą sieć i nic z tego , jak to naprawić?
  9. Witam. Mam w sumie niemały problem... Żona kupiła sobie nowy telefon i niestety nie ma języka polskiego do wyboru co bardzo mnie zdziwiło przy androidze. Co prawda telefon kupiony w belgii, ale nie spodziewałem się takich niespodzianek. Da się jakoś wgrać język polski bez rootowania i wgrywania nowego roma?? Może da się jakoś zastąpić go wersja z polskiego rynku tak aby nie tracić gwarancji?? Jeżeli jedyną opcja jest rootowanie to da się później bezpiecznie i bez utraty gwarancji powrócić do ustawień orginalnych w razie oddania od serwisu?? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc:)
  10. Witam. Z róznych przyczyn, ale nie żałuję przeszedłem z oryginalnego softu Samsunga na CM , najpierw 10 teraz 11 . Od początku wszystko poszło bez problemów . Jest natomist jedna rzecz która szwankuje od momentu instalacji CM. W swoim Focusie mam system BT . Telefon paruje się z autem bez problemów. Wczytywane są kontakty i wszystkie inne rzeczy. Na oprogramowaniu Samsunga wszystko było ok. Natomist na CM po wybraniu numeru i połączeniu słychać w głośnikach praktycznie tylko charkot uniemożliwiający jakąkolwiek rozmowę. System Forda jest aktualny, przetestowałem ok ośmiu różnych telefonów i żaden nie miał tego problemu. Były to telefony bez CM. Stąd wnioskuję że wina leży po stronie CM . A teraz najlepsze. Właśnie spędziłem godzinkę w samochodzie i okazało się że to charczenie wystepuję tylko przy łączeniu z numerm 602......... Na 501,601,593,604 i wszystkie domowe jest czysto i głośno. Czyli inne sieci i telefony domowe są ok. Przełożyłem karte z mojego telefonu do innego i efekt nic nie charczy . Czyli moja karta (też telefon na 602) w innym telefonie działa ok. Przełożona do mojego telefonu inna karta (ale też telefon na 602) charczy. Czapki z głów dla tego kto wykuma o co chodzi . Tylko nie piszcie żebym wymienił samochód. Jak nic przyjdzie wracać do softu Samsunga. Reasumując. Telefon charczy przy połaczeniu rozmowy BT w samochodzie po zmianie na soft CM. (obecnie 11) Efekt występuje (to co udało mi się ustalić) przy połączeniu na numery zaczynające się od 602 na inne nie. Karta z telefonu przełożona do innego Samsunga S3 zachowuje się poprawnie nic nie charczy.Czyli wina leży po stronie mojego telefonu z CM 11. Ale dlaczego tylko to sie dzieje przy połączeniu na 602 ? Po tym wszystkim wogóle zastanawiam się na jakim forum ten post powinien się znalęźć. Rozsądne rady,porady i rozwiązania mile widziane.
  11. Witam, A więc piszę kolejny temat gdyż poprzedni został zamknięty. Mianowicie mam taki problem, że posiadam cyanogenmoda 11 i zainstalowałem gapps z tego linku http://gapps.cyanogenmod.pl/. Problem jest taki, że nie mam sklepu play jak i również gdy włączam gmail on się od razu wyłącza reszta aplikacji działa. Przed zainstalowaniem tych aktualnych miałem wgrane jeszcze wcześniej inne, niestety one nie działały wcale nie było żadnych ikonek z gapps. Czy może mi ktoś pomóc to naprawić? Dodam, że instalacja sklepu play *.apk też nie działa gdyż jak włączam to się od razu wyłącza.
  12. Witam, Mam maly problem z internetem w telefonie. Zrobilem reinstal systemu na stockowy 4.0.4. I teraz dziala mi internet na ,,50 procent''. A mianowicie dziala mi facebook, google i youtube. Gdy chce wejsc na obojetna strone pisze ze nie odnaleziono strony. Aplikacje np. Moj orange, sklep play, gg pisze ze brak internetu oprocz aplikacji facebook i youtube dzialaja. Gdy podlacze sie pod wifi wszystkie strony i aplikacje dzialaja. Moze ktos wie o co chodzi,?
  13. Po pewnym czasie (2-3 tyg) siedzenia na Ehndroix'ie przychodzę do domu, a tu nagle brak zasięgu ;_; Nie wiedziałem co robić, więc wgrałem po kolei 3 inne romy i nadal to samo ;/ Spróbuje jeszcze oficjalny przez odina, ale nie wiem czy to pomoże. Włożyłem na odwrót karte sim... Jestem idiotą Do zamknięcia
  14. Witam, ostatnio postanowilem wgrac CM 11, wszystko ladnie hula, tylko najwieksza wada jest to, ze nie mam jak sluchac muzyki, bo moj odtwarzacz nie pokazuje zadnej piosenki. Przez explorer moge odtworzyć, ale tylko jedna piosenke. Czytalem, ze moze miec to zwiazek z problemem w kitkacie ze skanowaniem multimediów. Wszystkie piosenki mam na pamieci wewnetrznej, gdyz nie mam karty SD. Prosze o pomoc. Pozdrawiam.
  15. Przy instalacji innego rom'u niż Ignorance ,MIUI telefon nie widzi kontaktów.
  16. witam jak w temacie imei zgodne brak sieci , probowalem roznych kart i to samo problem pojawił się po wgraniu androida 4.3 mimo prób z innymi nie udało się połączyć z siecią możę ktoś zna rozwiązanie tego problemu byłbym bardzo widzięczny.
  17. Witam. Kilka dni temu przesiadłem się z Androida 4.1.2 na CyanogenModa 11 i po instalacji niestety nie działają mi wibracje w telefonie. Podczas instalacji używałem ogólnego kernela od PhilZ, może to coś pomoże. Czy widzicie jakąś możliwość naprawy problemu? Oczywiście z góry dzięki za pomoc
  18. Moze ktos się juz z tym spotkał. Usunąłem zolty trojkacik. Trojkącik na starcie. Zzerowałem licznik ( jig) ..... Logo samsung s2 sie pojawilo bez trojkat. Super. Za kolejnym razem jest tylko czarny obraz a po 15 sekundach telefon dziala i to dziala perfekcyjnie. Przy wylaczaniu logo jest. Nie da rady wejsc do recovery chodz rom instaler pokazuje ze jest wgrany. Tak samo do download. Odin przy wylaczonym nie wykrywa. Po wlaczeniu a i owszem wszystko jest. Jakies sugestie??? Ps. Zaczne od nowa od jednoplikowego pit
  19. Siemanko. Jakiś czas temu przesiadłem sie z Galaxy S+ na młodszego brata - S2. Fon miał już wgranego CM 10.2. Od początku kiedy go mam nie działały mi wibracje. W google znalazłem listę kodów serwisowych, jednak kody do testów wibracji nie działają, co oznacza, że jakiś tam plik został usunięty. Dzis aktualizowałem CM do wersji 11, jednak problem wciąż jest. Czy te pliki, od testów można jakoś dograć i czy to pomoże w działaniu wibracji? Czy musze od nowa najpierw Androida oryginalnego, a potem CM wgrać? Pozdro.
  20. Witam serdecznie użytkowników CM. Jestem posiadaczem CM w wersji 11.0.0 na swoim GT-i9300 i niestety nie mogę odbierać ani wysyłać mms-ów. APN mam MMS Orange dobrze skonfigurowaną (sprawdziłem wg strony Orange), użyłem nawet programu Tweakker APN INTERNET MMS. Niestety nie pomogło. Co powoduje problem z wysyłaniem i odbieraniem tych wiadomości? Pozdrawiam ciepło. Marcin aka Martino
  21. Witam. Wczoraj zainstalowałem CM 10.2. Trochę się pobawiłem z nim i odkryłem, że nie mam ekranu blokady (naciskam przycisk "home" i się po prostu włącza jak gdyby nigdy nic). W ustawieniach zmieniałem na wzór itd., ale nie podziałało, macie jakieś rady?
  22. Dwa dni temu zaktualizowałam mojego Ace do Androida 4.3 (Cyanogenmod 10.2). Mam od tego czasu różne problemy - telefon sam się wyłącza, zacina jeszcze bardziej niż zacinał przed aktualizacją itp, jednak największym z nich jest to, że nie dostaję powiadomień z aplikacji. SMSy normalnie się wyświetlają na pasku powiadomień, ale nie wyświetlają mi się wiadomości z Messengera, powiadomienia z Instagrama itd. Próbowałam już różnych sposobów, ale żadne czyszczenie danych czy uprawnień aplikacji nie pomogło. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za wskazówki :-)
  23. Witam. Jakiś czas temu zaktualizowalem CMa do najnowszej STABILNEJ wersji i od tamtego czasu wchodząc do sklepu play mam caly czas "brak połączenia" mimo iż internet mam włączony. Dziś zrobiłem aktualizacje do najnowszej NIESTABILNEJ wersji , ale problem nadal jest. Odinstalowywałem sklep i instalowalem jeszcze raz , instalowalem nawet starsza wersje sklepu , czyściłem dane w "aplikacje" , ale nic to nie dało. Co moge z tym zrobić? Nie znam sie aż tak na tym wszystkim więc proszę o pisanie w języku który da się zrozumieć Pozdrawiam serdecznie!
  24. witam wszystkich mam wgrane CM 10 ok miesiąc czasu na Xperii ArcS generalnie działało wszystko ładnie poza kamerą której nie ma ale poradziłem sobie wgrywając alikację .. Wczoraj niestety pojawił sie problem z GPS Zawsze gdy włączałem GPS pojawiał się tez komunikat o zgodzie na nie pamiętam dokładnie ale chyba na śledzenie mojej aktywności czy coś w tym stylu. Dopiero po jego akceptacji GPS łapał sygnał po kilku sekundach. teraz taki komunikat nie pokazuje się wcale no i cały czas trwa łaczenie z satelitami skazane na porażkę Czy miał ktoś taki problem i zna rozwiązanie - tylko nie kolejne wgranie wszystkiego od nowa bo telefon ma rok a wipów miał juz chyba z 6 i kolejny spowoduje przeciążenie mojego układu nerwowego czego telefon raczej nie wytrzyma lądując na ścianie
  25. Posiadam Sony Xperia Z i niestety niema w polskiej wersji językowej cynamogenmod. Czy jeżeli ściągnę go w wersji angielskiej to będę mógł obługiwać polskie litery piszą smsy? Czy niebędzie problemu z konfiguracją polskiej sieci?
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności