artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 tak mam włączone i właśnie instaluje BusyBox potem zainstaluje su binrary jak kolega polecił i sprawdzałem roota i mamsie zresetował to normalny przy BusyBox ?Bo kiedyś w Neo V nie miałem tylu problemów XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 właśnie zaistalowałem SuperSU i wyskoczyła mi aktualizacjia Su binrary Instalacja powiodła sie sukcesem to teraz teorytycznie powinno trybić ?niestety to samo wyskakuje w Flash Tool :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Hmmm pobierz twrp manager albo rom manager, pobierz ktores z tych recovery i wgraj i sproboj wgrac tego cm'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 mam CWM ale do wgrania CM potrzebuje Boot.IMG wgrać przez Flash Toolmacie SKYPE ?W CWM wyskakuje "Installation aborted" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Możesz wgrac przez fastboota,Mam ale brak (wydalem)mikro,kamerki i net nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Warning: No File_contextsscript aborted: This package is fo device : LT18i,LT18a,LT15i,LT15a,anzu; this device is. nie da rady przez FastBoot-a przeczytaj pare postów wcześniejspróbowałem z 14 cyferkami i nic nie dało :/ i pokazałem jak wygląda próba wgrania CM-a a telefon mam zrotowany za pomocą E-Root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kombinuj,jak nie przez fastboot to zobacz może przez terminal emulatorPs: nic nie widzialem odnoscie wgrywania przez fastboota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 tu usilowałem wgrać BOOT.IMG z paczki CM jak zawsze to robiłem w Xperia-chI jak przez terminal emulator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wgraj apke root checker i zobacz czy jest root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 I takie cos mi sie wyświetliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Probowales te cmd? Fastboot -i 0xfce flash boot boot.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 tak i to samo wyskakuje Failed(remote: Device must be rooted first ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dziwne a bez tego i cos tam, czyliFastboot flash boot boot.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nic sie nie da zrobić nwm juz w telefonie wszystko jest OK w kompie są wszystkie stery I Dupa wiem jak sie to powinno robić bo przerabialem NEO V i miałem identyko lecz tam poprostu wszystko dzialało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 nwm, zaaktualizuj wszystko co sie da, jak to nie pomoze to moja wiedza już nie pomoze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Spróbuj tym sposobem http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4418-arc-arc-s-odblokowanie-bootloadera-arc-arc-s-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Inaczej. Wgraj stocka. Od nowa zacznij procedurę. Sony ma to do siebie, iż jak coś już nie działa to trzeba zacząć od początku.Wiem to, bo miałem różne "bajki"z Xperią Z czy L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Najpierw wybiearsz BLU a potem podłącz telefon , bo jak zrobisz to odwrotnie to ci wywali błąd. To samo tyczy sie flashowania firmware, najpierw flashmode wybieramy firmware a potem podłączamy telefon ( zresztą pokaże sie okno dialogowe z xperia x10 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja też bym proponował zaczęcie od początku zwykle to mały błąd na początku i do końca nie dojdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Forson Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 ŚWIETNY poradnik podziękował ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Więc tak, dla tych co nie mogą odblokować androida tym programem, polecam program Kingo Root, odblokowało mi bootloader w Xperi Arc S, i wgrało tymczasowe cwm, zrootowałem przez te tymczasowe cmw na andku 2.3.4 tym pliczkiemUPDATE-SuperSU-v2.46.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi