aloisy Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Kto szuka nie błądzi. U mnie wujek google nie ma urlopu - a u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobkos9 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kto szuka nie błądzi. U mnie wujek google nie ma urlopu - a u ciebie?moj wlasnie jednak ma nie moge nic znalezc pomozcie ludzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A potrzebna ci ostatnia cyfra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UzytkownikArcS Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ponowie pytanie kolegi z samego początku :Co jeśli Bootloader allowed unlocked: no ??Trzeba zapomnieć o CM czy istnieje jeszcze inna metoda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tak istnieje, ale płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdm34 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 PRZYTRZYMAJ SHIFT, PPM NIE DZIALA , JAK TO ZROBIĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Szift + Prawy przycisk myszy.Powinno wyskoczyć.Najedź na folder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kmita Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Cześć, Mam problem.Wywala mi taki error:<bootloader> unlock phone requested FAILED <remote: oem unlock failed!>Co może być problemem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Masz kod odblokowujący ? Btw sprawdź czy on juz nie jest odblokowany heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wydaje mi się że źle przepisał IMEI jeśli użył kodu odblokowującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeZa123 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 mam problem. Kiedy wpisuje IMEI to wyskakuje mi okienko że jest za długi i przekracza 14 cyfr nie wiem co robić mój IMEI ma15 cyfr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wpisujesz bez ostatniej cyfry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Neubauer Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam, Jeśli udało się wszytko według punktów zrobić, kolejną rzeczą jest odblokowanie romu ? bie mogę się połapać proszę o wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 W czym konkretnie. Opisz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Neubauer Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Odblokowałem bootloadera, z odblokowaniem romu tez sobie poradziłem. teraz kolejną rzeczą musi być wgranie czego? romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Naladuj baterie. Najpierw wgrywasz kernel, jaki? Jaki podaja w romie. Np cyanogenmod daje kernel w romie , wypakowykujesz i flashujesz na telefon kernel. Sam rom i gappsy wrzucasz na karte pamieci fona.Taki kernel zawiera root i cwm. Potem wchodzisz w tryb recowery czyli to cwm w naszym przypadku jest to klikania przycisku vol down kiedy telefon ci sie uruchamia. Klikasz tak dlugo az ci sie dioda zapali na niebiesko, robisz wipy tam czyli wipe data / format factory, itd zalezy co napusal developer. Nastepnie wczesniej przegrany rom, gappsy na karte pamieci instalujesz przy pomocy install zip from sd card. Moze sie dlugo instalowac ale sie nie przejmuj, normale. Po tym wszyskim dajesz reboot system . Telefon sie uruchamia moze trwac kilka minut . Pamietaj ze na starcie bedzie korzystac z sieci komorkowej. Naladuj baterie. Najpierw wgrywasz kernel, jaki? Jaki podaja w romie. Np cyanogenmod daje kernel w romie , wypakowykujesz i flashujesz na telefon kernel. Sam rom i gappsy wrzucasz na karte pamieci fona.Taki kernel zawiera root i cwm. Potem wchodzisz w tryb recowery czyli to cwm w naszym przypadku jest to klikania przycisku vol down kiedy telefon ci sie uruchamia. Klikasz tak dlugo az ci sie dioda zapali na niebiesko, robisz wipy tam czyli wipe data / format factory, itd zalezy co napusal developer. Nastepnie wczesniej przegrany rom, gappsy na karte pamieci instalujesz przy pomocy install zip from sd card. Moze sie dlugo instalowac ale sie nie przejmuj, normale. Po tym wszyskim dajesz reboot system . Telefon sie uruchamia moze trwac kilka minut . Pamietaj ze na starcie bedzie korzystac z sieci komorkowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Neubauer Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 dziękuję za wyjaśnienia, recovery wgrałem programem X-Parts dostępnym z android play, teraz pozostało wybrać rom odpowiedni dla siebie. Dziękuję jeszcze raz za szybką podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpic Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 hejka jakie sterowniki trzeba wgracpomoze ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Albo pobierz i zainstaluj SeuS-a albo pc companion albo pobierz flashtool drivers i zainstaluj fastboot drivers i flash drivers i arc driver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Panowie POMOCY !!! wszystko robie według instrukcji krok w krok I DUPA BŁĄD W CMD ?!?!? Prosze o pomoc bo nwm co zrobić wszystko zrobione wedle życzenia Sony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 1.sprawdź kodem serwisowym czy bootloader nie jest już odblokowany2.sflashuj niebrandowany rom3.masz od orange tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Panowie POMOCY !!! wszystko robie według instrukcji krok w krok I DUPA BŁĄD W CMD ?!?!? Prosze o pomoc bo nwm co zrobić wszystko zrobione wedle życzenia Sony Na screenie jest pokazane, że nie widzi system nie widzi telefonu, więc dlatego error. podłącz telefon w trybie fastmode ew. spróbuj za pomocą flashtoola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 masz racje Marcin, nie widzi go, wgraj jeszcze raz stery i zresetuj PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur faska Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wgrane stery zresetowany komp i widzi go bo czekał jak podpiołem to ruszył i błądwidzi prawidłowo jak na większości poradników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 1. Masz telefon z orange ?2. Przepisałeś prawidłowo IMEI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi