MARI0 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam! Nie poradziłem obie z problemem . Telefon oddałem do gościa który mi wgrywać brand . Tez sobie nie poradził - oddał do serwisu . Po 3 dniach oczekiwania , czy uratują telefon ... Przywrócili soft z Androidem 5.1.1 ( taki był) jednak problem z gps pozostał dzos sprawdziłem z innym telefonem : z1 compact : - specyfikacje i certyfikaty sa juz prawidłowe ( te same) - zrobiłem fix testy na obu telefonach ( aplikacją Gps Test) telefon kolegi zlokalizował jego telefon - z pomarańczowej kropki sygnał zmienił sie na zielona -paka pokazała ilośc satelitów i moc sygnału - moj pozostał z pomarańczy. Kropką , nie pe jakby pełnego łączenia . mam miesiąc gwarancji pododbiorcom telefonu i cieszę sie , ze działa . moze Miele temat - jaka konkretna tego przyczyna moze byc ? Gdy włączam np. Google Maps pojawia sie niebieska kropka i mnie lokalizuje . jednak testy fix wypadają negatywnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi