KitLer Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witajcie. Do mego taty dokładnie niecałą godzinę temu zadzwoniła babka z T-mobile z ofertą (stały klient)wszystko darmowedużo internetu (nie wiem dokładnie ile)Sony Xperia M4 Aqua70 złFart życia?Mieliście kiedyś podobne sytuacje? Piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 70zl jedno razowo ? Ps. Radze przeczytac umowe BARDZO DOKLADNIE .. T-Mobile ma wiele niedociagniec .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Stały klient więc wie z czy to sie je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Moja babcia tez staly klient .. A i tak placi rok dluzej bo T-Mobile zle przedstawil oferte .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Podobnie było u mnie ale nie narzekam bo i tak miałem przedłuzać. Znaczy nie ja ale wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wiem wiem jak db ze to off topic [emoji23] [emoji23] a btw gratki z takiej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 hmm.. no moja mama ma trend plus darmowe połączenia i sms'y w kraju, 5gb neta dała chyba 39zł(telefon kosztował 9zł), oczywiście orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Fart życia to by był jakbyś znalazł kupon z wygraną na co najmniej milion w lotto. I odebrał tą nagrodę. Telefony to nie wszystko w życiu. Ja miałem ich już ponad 200 od 2011 roku. I szczerze to juz nimi rzygam po woli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 @Zacksu22 racja. ja nie miałem tylu telefonów, ale też już androida np. mam dość bo ciągle to samo. kupujesz telefon, zaczyna lagować wgrywasz cm, laguje coś tam ulepszasz, spadnie ci ekran pęknie(to nie zawsze ale często) i od nowa kupujesz tele, zaczyna lagować itd.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 @Zacksu22 racja. ja nie miałem tylu telefonów, ale też już androida np. mam dość bo ciągle to samo. kupujesz telefon, zaczyna lagować wgrywasz cm, laguje coś tam ulepszasz, spadnie ci ekran pęknie(to nie zawsze ale często) i od nowa kupujesz tele, zaczyna lagować itd..No ja tez mam dość androida. Ale wolę jego niz np wp. Mialem wiele telefonów z różnymi systemami. Bada os, ios, android, symbian, wpI najlepiej wspominam androida i ios. Mimo ze ten drugi jest zamknięty. Ale miażdży taki wp liczbą aplikacji i ich jakością. Nie stac mnie na sprzęt ios i raczej nie będzie. Cóż takie życie. Ale androida nue zamieniłbym na wp. Tamten system jest po prostu ułomny. Takie moje zdanie. Już symbian był lepszy względem aplikacji, ich jakości i otwartości systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mi ciągle pasuje WP bo są te najważniejsze dla mnie apki i gry a brak lagów z androida. Jak wejdzie win10 będzie można portowac apki z androida więc nie będzie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mi ciągle pasuje WP bo są te najważniejsze dla mnie apki i gry a brak lagów z androida. Jak wejdzie win10 będzie można portowac apki z androida więc nie będzie tak zleSłyszałem o tym. A co najlepsze to w drugą stronę też ma wyjść aplikacja do odpalania aplikacji z wp na androidzie. Dopiero bojówka wp sie zdenerwuje [emoji3]Ale na androida dopiero raczkuje ten pomysł. I na razie same flagowce będą w stanie opalać apki z wp. Ale magicy z xda i to pewnie przeskoczą. Jak zawsze. Nie mniej. Może i wp nie laguje. A może ja mam małe wymagania. Ale mój obecny telefon z androidem (Xperia SP na stock romie 4.3) nie muli wcale. Nie wiem co ludzie robią z tymi telefonami ze narzekają na Androida. Wystarczy nie instalować zapychaczy. Dbać o czystość w pamięci urządzenia. I je restartować co kilkadziesiąt godzin. A będzie działać podobnie jak wp. Przynajmniej ja tak mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Mój tatuś, którego bardzo serdecznie pozdrawiam z tego miejsca (Tato, auto działa, zalałem wczoraj do pełna, śmiga i piec też działa) jest stałym klientem jeszcze za czasów Ery (przed tym, jak Tak Tak miał pingwinki w reklamie - pamiętacie te czasy?) i ostatnio miałem okazje negocjować oferte w TMobile. Skończyło się na: Rozmowy bez limituSms bez limituMMS bez limitu2 GB netu/msc (Do Yanosika)LG G4s i to wszystko w abonamencie chyba 49 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek90 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A ja mam Orange i 69,90 za abonament i wszystko nielimitowane i 7GB internetu -> stały klient. W tym roku miałem 10 lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Najbardziej mi się podobało jak na FB T-mobile dało informacje o tej reklamie z "Kotem"Nie było pozytywnego komentarza ^^ wszyscy darli koty. Widać jak dobrze dbają o klienta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja jestem takiego przekonania że jak Ci coś chcą ''wcisnąć mydląc oczy'' to już lepiej iść do salonu osobiście sobie wybrać oferte, w ten sposób mam umowe na neta za 60gb na miesiac z nocnym nielimitowanym od 00:00 do 09:00 płacę ok 60zł na miesiąc A co do fartu jaki miałem, no nie fart życia ale i tak był fart, to wypadły mi 3 tymbarki z maszyny pare miechów temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A gdzie ty masz tego interneta, że aż 60gb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Niby 50gb miało być ale jak sprawdzam na m.iboa.pl to mam 60GB, T-mobile Podobnie było z poprzednia umową na neta, w umowie 30GB a w realu 32GB xd podobnie mam z pakietem netowym na fonie, czasem zuzyje 3Gb i pakiet 1gb zwalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Śpiewasz już piosenki Kot-a ^^ ? Kocie gdzie jesteś?Jestem w T-mobile ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Wiesz, ja jestem w t-mobile gdyż, większość ludzi z wioski jest z plusa i zaś marudzą bo net chodzi jak krew z nosa bo zasięgu nie ma poza tym, ja odkąd jestem w t-mobile (2010 albo 2011 już nie pamietam xd) to żadnych ekscesów nie miałem, nawet na infolinii maks czekałem 5minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja Cię za to nie krytykuje Ja jestem w Plusie, ale w tym roku net chodzi bardzo wolno.Nie raz ściąga mi pliki w szybkości 120 kb/s, a tak to plik 1,9 GB pobierał ledwo 8-10 minut.Soloż przejął i się dzieją cuda. Smart domy, smart budy i koty. No i brawo ty, i brawo ja :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Też mam telefon w Plusie i faktycznie to ich LTE chodzi jak krew z nosa, kiedyś po 3g/HSDPA lepiej chodził u nich internet... Ale opcji zmiany operatora zbytnio nie mam, Plus lub Play tylko ma u mnie zasięg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja mam iPlusa, na kartę w PlusieAbonament w Play. Oczywiście na internet w Play nie narzekam w telefonie. Ale różnie bywa ze zasięgiem w polach czy w lasach jak jestem na rybach.Ale to nic. W tamtym roku jak przedłużałem umowę, to dostałem nową kartę sim, bo nie byłem pewny czy mój poprzedni router obsługuje microSIM.Pani tak aktywowała nową kartę, iż leży na półce nie ruszona, a stara jak działała, tak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Te aktywacje duplikatów w plusie to masakra, wyrabiałem bratu duplikat... Po tygodniu wkurzyl się i z duplikatem przyjechał do plusa i mu wymienili na działający xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 najlepsze oferty negocjuje sie w punkcie przez fona to naciąganie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi