seelvinho Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Snapprefs to dodatek do Snapchata, dzięki któremu możemy m.in.:~Udostępniać zdjęcia z naszej galerii zdjęć ~Zapisywać wideo lub zdjęcia (Automatycznie lub Swipe-to-Save)~Zapisywać zdjęcia z czatu~Wysyłać zdjęcia lub filmy do wszystkich jednym kliknięciem~Lepiej formatować tekstI wiele wiele innych. *UWAGA: Współpracuje tylko ze Snapchat'em w wersji 9.3.1.0DOWNLOAD:com.snapchat.android-9.3.1.0-564-minAPI14.apk**Jak zainstalować starszą wersje Snapchat'a?1. Update Snapchat2. Go to Google play and disable automatic updates.3. Log into latest Snapchat.(Do not log out)4. Use Titanium Backup to backup the latest Snapchat.5. Uninstall Snapchat.6. Download Snapchat 9.3.1.07. Open Titanium Backup and restore " Data Only "Wystarczy pobrać przez Xposed i aktywować Screeny: Oryginalny temat:: http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/app-snapprefs-ultimate-snapchat-utility-t2947254 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 zamiast titanum można także użyć luckey patcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A co jeśli nie mogę zalogować się do najnowszej wersji snapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 najnowsza wersja snapprefs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 najnowsza wersja snapa, żeby zainstalować starszą (3pkt. w Jak zainstalować starszą wersje Snapchat'a?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 przez eksploratora plików na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mam ją zainstalowaną tylko nie mogę się zalogować To co pisze na stronie mam ok, czyli oryginalna apka z google play, dobra data i godzina na tel i połączone konto google z telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Po wgraniu ArchiDroida bez dostępu do roota mogę się normalnie zalogować do snapchata, jest jakaś możliwość zrobienia kopii zapasowej danych, zapisania jej na karcie SD lub w jakiejś aplikacji bez roota? Żeby przywrócić dane do starszej wersji snapchata tak jak jest w instrukcji, gdy wgram roota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 moze to zainstaluj, u mnie na zrootowanym tabku smiga bezblednie pkg.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 u mnie jest to co na screenie wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 New SnapChat + Root = Brak SnapChata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 @ValliatheCzekaj czekaj wiesz że xposed bez roota nie podziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Wiem, chciałem tylko sprawdzić czy problem z logowaniem do snapchata pojawi się również gdy na tel nie będzie roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie powinnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jak będę miał czas to wrzucę zaktualizowany poradnik, wiele się zmieniło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zipro Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Snapchat blokuje możliwość zalogowania się użytkownikom Xposed więc musisz odinstalować Xposed Framwork, zalogować się na snapchacie i wtedy ponownie zainstalować Xposed Framework. Snapprefs aktualnie działa z Snapchatem w wersji 9.20.4.0. Jak zainstalować starszą wersję bez bawienia się Lucky Patcherem itd.: Wyłączasz w Google Play autoaktualizacje snapchata, usuwasz snapchata, ściągasz wspieraną wersję z np. apkmirror.com , instalujesz i możesz bawić się do woli tym modułem Tylko tak jak napisałem wcześniej najpierw należy odinstalować Framework Edit: Właśnie pojawił się update dzięki czemu Snapprefs działa z najnowszą wersją Snapchata na dzień dzisiejszy czyli 9.21.1.0. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0boszczek Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Mam problem u siebie ze Snapchatem poniewaz po pewnym momencie wyskakuje komunikat : "Aplikacja Snapchat zostala zatrzymana" . Mialem wczesniej Snapchata na systemie QSI9300 z dodatkiem snapprefs ale chcialem zobaczyc jak dziala CM13.. Teraz po zrobieniu kilku wipeow.. Instalacji roznych systemow.. Ten blad caly czas sie pokazuje i nie mam pojecia co zrobic ;/ Ktos moze wie w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zipro Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Działa ci snapchat bez tego modułu? Jeżeli tak to wina leży po stronie snapprefs i może w aktualizacji to naprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Siema. Po pierwsze ja mam ROM bazujacy na CM13 i sie zalogowalem ta metoda a po drugie warto wiedziec Lista, ktory snapchat z ktorym snapprefs Snapprefs 1.6.5 -> SC 9.21.1.0 Snapprefs 1.6.4 -> SC 9.20.4.0 Snapprefs 1.6.3 -> SC 9.20.2.0 Snapprefs 1.6.2 -> SC 9.17.1.0 Snapprefs 1.6.1 -> SC 9.17.0.0 Snapprefs 1.6.0 -> SC 9.16.2.0 - 9.16.1.0 Snapprefs 1.5.1 -> SC 9.16.1.0 Snapprefs 1.5.0 -> SC 9.15.1.0 Snapprefs 1.4.7 -> SC 9.15.1.0 Snapprefs 1.4.7 -> SC 9.14.2.0 Snapprefs 1.4.6 -> SC 9.14.0.0 - 9.14.1.0 Snapprefs 1.4.5 beta -> SC 9.14.1.0 Snapprefs 1.4.3 beta 3 -> SC 9.13.0.0 Snapprefs 1.4.3 beta 2 -> SC 9.12.0.1 Snapprefs 1.4.3 beta 1 -> SC 9.11.0.0 Snapprefs 1.4.2 -> SC 9.3.1.0 Snapprefs 1.4.0-1 -> SC 9.2.0.0 Snapprefs 1.3.0-1 -> SC 9.1.2.0 Snapprefs 1.2.0 -> SC 8.1.2 Snapprefs 1.0-1.1 -> versions before SC 8.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi