kFr Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Hmm właśnie mogłem przeoczyć ten krok ,dzięki za radę zobaczę i dam znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Bez odblokowanego bootloadera nie wgrasz custom romu, a nawet uwalisz telefon. To lepiej sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kFr Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tak jak napisałeś... nie miałem bootloader'a odblokowanego. Ale na szczęscie wszystko sie udało. I CM9 zainstalowałem .Upiekło mi się. Czyli rozumiem jeżeli mam juz odblokowanego to kernela wraz z romami mogę co chwile zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladerso19 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Przed tem wgrałem Cm 9.1.0 , teraz zainstalowałem Cm 10 , zobaczymy jak ten chodzi , a są tam jakieś ustawienia żeby ustawić tak żeby jak najmniej zużywało baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovvalu Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 dzięki za tutorial.3 dni przed końcem gwarancji zainstalowałem CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny B. Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 mam problem po wgraniu cm9 wlacza sie logo sony i po czasie gaśnie i tak na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 wyciągnij z plików CM .zip boot.imgWgraj go poprzez flashtoolPowinno to pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrStachu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Przez was nie działa mi telefon na stałe ... Ciągle jak chce wziąć install zip from sdcard i wybieram choose zip from sdcard to wyświetla się: E :Can't mount /sdcard/Sorry za rage'a, wie ktoś może jak wypakować te pliki cwm and gapps, w ZIP czy luźno do karty SD, i czy karta ma być czysta/sformatowana do FAT32 ? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jak masz niedziałającą kartę pamięci to jak ma ci działać? Masz komunikat, że karta nie jest zmontowana (czyli odczytana przez system) Ps. sam robisz modyfikacją i nikt ci nie psuje telefonu. Po po robisz to na własne ryzyko.. Nie musisz się bawić jak nie umiesz.. PS. zmień tą badziewną kartę pamięci, już ci nie będzie działała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaRaDaS Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, właśnie wgrałem cm-10.2-20131101-NIGHTLY-LegacyXperia-anzu, ale nie działa teraz mi wifi i tel się zwiesza, czy mogłem coś poknocić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ten CM nie wymaga inneko kernela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaRaDaS Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Kernela dałem z paczki, sprawdzę może na wcześniejszym Anzu, bo tak to działa dobrze, tylko wifi nie chce się włączyć, zawieszanie się ustąpiło po kilku resetach A może, szukać lepiej już andka KitKata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jest wersja Relase wyprobuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaRaDaS Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jako, że dopiero teraz wziąłem się za mody, to nie będę na siłę testerem. Pobrałem jakiś z xda, ale po zmianie kernela nie chciał wejść do recovery, albo za krótko w porównaniu do CM 10.2 czekałem. Poszukam może jakiegoś innego, bo o dziwo na wcześniejszym CM wifi działa, ale wywala mi cały czas komunikaty o klawiaturze. A skoro już wiem mniej więcej co i jak to mogę sobie posprawdzać inne wersje, może któraś w pełni zadziała.Zmieniłem na C-RoM 4.4.2 i już działa wszystko, więc sprawa u mnie rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 http://legacyxperia.github.io/ LegacyXperia to sobie sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaRaDaS Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Już wgrałem 4.4.2 i wszystko działa jak należy. Jeszcze jedno widzę, że anzu jest CM 11, czy to też będzie już 4.4 ? Ktoś wgrywał sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 CM 11 to andorid 4.4 tak to się nazywa także spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhz Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam. Mam pewien problem, mialem wczesniej cyanogenmod 9.1 na mojej xperii i mialem problemy z wifi wiec postanowilem wgrac cyanogenmoda 10 lecz telefon nie uruchamia sie (po napisie free xperia czarny ekran) i nie wiem jak to naprawic. Poprostu sciagnolem cnm i wgrywalem od czesci wgrywania cyanogenmoda, moze cos pominalem nie swiadomie. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 a kernel skąd brałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhz Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No właśnie starego nie zmieniałem i teraz wiem że to był błąd.I jeszcze jeden problem bo nie mogę się dostać do trybu recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A wgrales ten kernel z cm 10? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhz Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No właśnie nie i próbuję to teraz naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Wgraj i będzie po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhz Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ok, już wszystko jest okej, dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Zawsze jak będziesz robić przeskok z jednego cm na inny to najczęściej trzeba wgrać kernel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi