PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw został awansowany z test moderatora na moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw został awansowany z test moderatora na moderatora A ok xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 [emoji14] [emoji14] [emoji93] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @bANIKGames Zostajesz awansowany na test moderatora, otrzymujesz uprawnienia na działy Sony, Sony Ericsson i HTC , uprawnienia uzyskasz do 24h po napisaniu tego posta, witamy w zespole 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ooo!Dziękuje bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłaszam się na moderatora, posiadam trochę wiedzy o systemie Android. Interesowałby mnie głównie dział Samsunga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @Renox Na chwilę obecną mamy dość dużo moderatorów przydzielonych na dział samsung oraz LG, za to mamy wolne miejsca w 1+1, Nokia, HTC, Problemy ogólne, Nexus,Motorola, Oppo, Xiaomi, Kruger&Matz, Huawei, myPhone, ZTE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 To poproszę działy Motoroli, HTC i Nokii oraz problemy ogólne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Hmm... mnie by zainteresowało Problemy ogólne i Nexus. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @King_Stone_69 Najpierw musisz ''zmyć'' z siebie te warny, napisz do Pawliniaka jak możesz je odpracować zapewne zrobisz kilka tematów z poradnikami, aczkolwiek lepiej do niego napisz, on tu żądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sie robi szefie, i jeszcze takie pyt. dużo siedze na tapatalku i czy funkcje modera będą działać na nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 tak, będziesz mógl przenosić tematy, edytować tytuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @King_Stone_69 Powiem Ci że nie korzystam z taptalka więc nie wiem ale definitywnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 ja korzystam i bd mógł robić to co mu napisałem, tylko zamykać tematów nie można :/ Xd ale jak zaożyłem testowe forum aby zobaczyć jakie admin ma funkcje to może jak wiadomo dużo więcej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 To czy mógłbyś mi przydzielić test moderatora na działy Motoroli, HTC, Nokii i problemów ogólnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @Renox Co prawda wymagane jest 100 postów, jednakże 2 posty to tolerancja którą mogę zaakceptować, w ciągu 48h otrzymasz test-moderatora na działy Motorola, HTC, Nokii oraz Problemów ogólnych, czas trwania okresu testowego wynosi do 4 tygodni, w zależności udzielania się na forum; proszę się zgłosić na priv do moderatora @DaRkShAdOw , przeszkoli Cię z zakresu obowiązków moderatora, witamy w zespole PS:Ogłaszam że od dziś szkolić nowych moderatorów będzie moderator @DaRkShAdOw 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam, mógłbym dostać róznież dział Sony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 @ Zgłoszenie zostało przyjęte, do 24 godzin otrzymasz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Okok Zalapalem sie ? :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 @PeliKan jaka decyzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Moderator @ otzrymuje uprawnienia na dział SONY w ciągu 48H otrzymasz te uprawnienia, w zamian przeprosin że tak długo otrzymujesz ode mnie 50 points rekompensaty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Danke xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 @ gotowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi