Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @DaRkShAdOw test moderator na sony i samsunga@PeliKan awans na global moderatora 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 dzięki! i racja @dasiek nie dał mi warna tylko @Pawliniak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @DaRkShAdOw na pewno nauczyłeś się czegoś i teraz już byś tak nie założył tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @Pawliniak noo to wiadomo wczoraj 2 razy dla pewności regulamin przeczytałem,żeby lepiej zapamiętać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Przyda się ktoś taki jak ty Zaangażowany, aktywny i pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @DaRkShAdOw tak więc zapraszam do działań 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 będę się starał jak mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Z dniem dzisiejszym stanowisko moderatorów opuścili @Patryk Szkudlarek @ Powód: brak aktywnościJednocześnie informuje o zaostrzonych zasadach które administracja wprowadziła. Stale poszukujemy nowych aktywnych moderatorów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 konto @lolek zostało wyzerowane czy co? bo niema, ani znajomych ani postów, a niby był moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Poprawione LoLek™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Chciałbym spróbować swoich sił jako moderator .. jest jeszcze jakies wolne miejsce ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Oczywiście są cały czas dostępne miejsca i zawsze będą dla młodych i zaangażowanych osób.Od dnia dzisiejszego @PeliKan jest odpowiedzialny za przeprowadzanie rekrutacji. Skontaktuje się z Tobą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 @ Jakie działy by Cię interesowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Xposed, Samsung .. + jak bd wiedział jak to bd pomagał w innych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 @ Podanie o moderatora zostało zaakceptowane, otrzymujesz test moderatora na działy LG,SAMSUNG oraz Xposed, jak się wykażesz zostaniesz z nami jako Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Uprzejmię informuję że Test Moderator @DaRkShAdOw został awansowany do stanowiska Moderator, Gratulujemy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ej, czy mi się zdaje czy @ przeszedł już okres próbny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Test Moderator @DusieKx3 został awansowany na stanowisko moderator, gratulujemy! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Chciałbym się zgłosić do grona moderatorów.Posiadam dużą wiedzę na temat systemu android i próbuję jak najbardziej się dostosować do regulaminu Nigdy nie miałem problemu, by znaleźć czegoś na tym forum (gdyż jest Ono bardzo przejrzyste) i myślę, że teraz z nowym smartphonem, powinienem podołać tego typu wyzwaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Po rozpatrzeniu Twojego podania, otrzymujesz test-moderatora na okres do 4 tygodni, zostaniesz awansowany na test moderatora jak @Pawliniak wróci z pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Okey. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Fuck, ja musiałem czekać 3 dni na weryfikację, i użytkownicy byli proszeni o opinie o mnie, a tu odrazu praktycznie, nie no nieźle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Mam już trochę opinii na jego temat, @Skuchacz jakie działy by Cię interesowały? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi