PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam, chciałbym spróbować swoich sił jako moderatormam już 100 postówmoją wiedzę na temat os androida nabyłem przez xda, google, internetu i z własnych doświadczeń 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Po przeanalizowaniu postów moderator testowy został przyznany. Witamy w zespole. @LoLek™ oraz @PeliKan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam serdecznie, również chciałbym spróbować swoich sił jako moderator tego forum.Co prawda nie posiadam ilości postów które są wymagane, jednak to jest tylko kwestia czasu. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Poszła wiadomość prywatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 chciałbym się zgłosić na moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 @DaRkShAdOw przesłałem wiadomość prywatną Jak inni oceniają tego użytkownika? @DaRkShAdOw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Od awansu na moderatora jestem bardzo aktywny tu na forum,to znaczycodzienna aktywnośćna prawie większość świeżych tematów odpowiadam, oraz robię postępy, co więcej to jest moje hobby, dzielenie się swoją wiedzą z innymi użytkownikamiWięc przechodząc do sedna mojej sprawy, mianowicie ona polega na tym że chce ubiegać się na stanowisko Moderatora Globalnegoi chciałbym wiedzieć co sądzicie o tym? A wracając do oceny użytkownika @DaRkShAdOw myślę że zrobił postęp tu na forum, jest bardzo pomocny, także myślę że był by dobrym moderatorem, jednakże to tylko i wyłącznie decyzja Administratorów tego niniejszego Forum 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Zgadzam się z @PeliKan @DaRkShAdOw zrobił tu duży postęp i jest bardzo pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jestem raczej tego samego zdania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 A co do awansu @PeliKan jestem również za .. zrobił bardzo duży postęp i moim zdaniem tacy jak on są bardzo przydatni na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Helewski Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 DaRkShAdOw - Bardzo pomocny człowiek, rozwiązał mój problem w niecałą godzine sam główkowałem z 6 godzin. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @Dariusz Helewski chyba nie na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @Dariusz Helewski chyba nie na forum?nie chciał zakładać tematu, na pw chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jedna z zasad nie pomagamy na pw od tego jest forum. Taka informacja na przyszłość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jedna z zasad nie pomagamy na pw od tego jest forum. Taka informacja na przyszłość ok, mówiłem żeby założył temat, ale widze nowy użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Kolejna zasada to nie cytowanie postów. Chyba ktoś regulaminu nie przeczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @Pawliniak korzystam z Tapatalka i tam, aby odpowiedzieć trzeba zacytować niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja również i bez problemu to idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 no tak, ale chodzi mi o odpowiedzenie na ten konkretny post, ale ok, już nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jutro wieczorem dam odpowiedz co do moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 a jaki ty chcesz dział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 jak to napisałem do Pawliniaka " Co do działu, to.. no najbardziej znam się na Samungach, jeśli chodzi o problemy ogólne, a z oprogramowanie to z każdym by się dało" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Mam skrajne o tobie zdanie bo: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4620-samsung-galaxy-ace-2-hardbrick/?p=33716cytujesz odpowiedź poprzedzającą. A regulamin forum, o tym ma swoje zdanie "odnosimy się do poprzedzającej wypowiedzi, więc jej nie cytujemy"Ponad to masz warna, co dał Ci dasiek, ale coś tam piszesz. Pokaż się, utwórz więcej tematów. Bierz przykład z Pelikana. Ponad to PW nie świadczy o pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 1. już nie cytuje2. warn za nieodpowiednia nazwę tematu3. wiem że pw nie świadczy o pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi