DaRkShAdOw Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Teoretycznie jest podłączony telefon, wpisujesz adb reboot bootloader? Czy botloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Coś poszło!Microsoft Windows [Wersja 6.1.7601]Copyright © 2009 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone. C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot>adb reboot bootloader C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot>cd C:\ C:\>C:\>cd fastboot\ C:\Fastboot>fastboot flash recovery recovery.imgsending 'recovery' (8544 KB)...OKAY [ 1.016s]writing 'recovery'...FAILED (remote: flash write failure)finished. total time: 11.051s C:\Fastboot> i jak dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 "failed" niestety. Przyznałeś adb dostęp do root? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 No kurde a jak to \robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Masz roota tak i supersu też tak? To jak będzie wgrywało recovery pokaże się na telefonie okienko o żądaniu praw roota przyznaj i może pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Chodzi ci o rota pobranego? a super su to chodzi o aplikacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 no mam super su ale nic mi nmie wyskakuje... a to coo mi wyskoczyło ze failed to tel był wyłączonytarget reported max download size of 1073741824 bytessending 'recovery' (8544 KB)...OKAY [ 0.487s]writing 'recovery'...OKAY [ 0.759s]finished. total time: 1.254s Recovery chyba wgrane ? tylko jak chce wgrac roota naciskam przycisk off/on i volume up to tel wibruje i sie nic nie włącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Mówiłeś ze masz roota. Recovery wgrane. Teraz wpisz komendę adb reboot recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 mam rotta ale nie wgranego chyba po to wgrywam cwm zeby roota wgracwpisałem adb reboot recovery tel sie wyłączył i zawibrował ale nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 A wpisz w fastboot komendę fastboot reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 wpisuje adb reboot recovery to tel sie wyłacza i wibruje i jak wpicze fastboot reboot tel sie resetuje i sie włącza do konca jakim sposobem wejsc w recovey ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ty nie masz przypadkiem ZTE Kis 3(tak w profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No tak ma zte kis 3 dokłądnie i doi tego jest poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 to jest do zte kis (1) a nie 3to jest chyba do zte kis 3 http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/4356-zte-kis-3-instalacja-recovery-clockworkmod-6051-oraz-wykonywanie-roota/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 to jak mam wywalic tego obecnego cwmi chuj i zceglony... nawet sie włączy sie nie chce jebac dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 co zrobiłeś? wgrałeś z tamtego poradnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 taa... zawiesza sie na logu androida... i tyle nic sie nie da zrobic chyba jak nawet w recovery wejs sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No, nie wszystko stracone. Teraz żeby uniknąć tej sytuacji podaj dokładny model telefonu, żeby nie uceglić, wgra się stock i będzie mniej więcej wiadomo co potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zte kis 3 \GSM 900/1800/1900MHz UMTS 900 2100Mhz i oczywiscie Made in china i mam jedna prośbe udzilisz mi pomocy jakos n a priv żeby było płynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 niestety, regulamin nie pozwala.to jest stock do zte kis 3 w środku będzie instrukcja jak to wgrać, tylko fuck nie mam 100% pewności czy zadziała, ale próbuj.. albo to albo..chociaż... nie wiem, czemu tamto nie działa... przecież to do kis 3.. nie mam pojęcia co sie dzieje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 trzeba wgrywac przez recovery... ja tego nie mogę włączycjakies inne pomysły ??nie czegos takiego zeby wgrac przez cmd i zeby wyczysciło pamięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 tam jest recovery.img spróbuj je wgrać jak te nieszczęsne CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ale mam wgrac obraz płyty czy folder bo obraz płyty jest tylko splash factory i boot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Czyli kernel jest, obraz dysku masz wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi