Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jaki kelner? i który obraz mam wgrać?a dobra juz wiem co ten kerneltylko jak wgrac stock przez cmd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 To wgrywasz tak jak cwm(chyba dasz rade hm?) a stock przez recovery jak juz wgrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 to co mam wgrac pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 skąd mam pobrac orginalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 niema w pliku zip z romem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jest ale nie obraz płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 przecieżale mam wgrac obraz płyty czy folder bo obraz płyty jest tylko splash factory i bootto już nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 ok recovery wgrałem te co na tej stronie poadne jest C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot>cd C:\ C:\>cd fastboot\ C:\Fastboot>fastboot flash recovery recovery.imgsending 'recovery' (8544 KB)...OKAY [ 0.997s]writing 'recovery'...OKAY [ 0.754s]finished. total time: 1.751s ale sie nie włącza nadal sie zawiesza na logu a jak chce wejsc w tryb recovery to wibruje i nic ale komputer go wykrywa i tez mozna cos wgrywac bo to tryb fastboot chyba jest no nie ma tam recovery.img tylko flash.img factory.img i boot.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dobra. Mam.1. Pobierz to i wypakuj na dysk c2. Podłącz telefon pod USB z przytrzymanymi przyciskami VOL+ i VOL-3. Odpal MAL_DFU_tools.exe4. w prawym górnym rogu ma być ścieżka c:\DFU\update15. Po lewej stronie zaznacz TYLKO recovery i upewnij się że nic więcej nie jest zaznaczone6. W prawym dolnym rogu są 2 przyciski, kliknij ten po lewej7. Poczekaj aż się wszystko skończy, i potem wyjmij baterię i włóż ją po 10 sekundach8. Przytrzymaj klawisz VOL+ po czym wciśnij POWER aby wejść w recovery i zainstalować jakiś rom, tylko nie stock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 podaj link ok bo musze cos weryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 http://www.modaco.com/forums/topic/366030-dfu-tool-for-bricked-zte-blade-3-not-working-on-windows-8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 nic naciskam i nicten po lewej naciskam i nici ti jest chyba do zte blade 3 a nie kis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 fuck właśnie byłem pewien że pisze że pisze kis 3, no nic szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 okej wielkie dzięki mamc cos jak naciskam ten po lewej to wyskakuje mi autoodtwarzanie i pokazuje mi że w telefonie jest folder o nazwie image i drugi folder o nazwie verinfojak dodac tu zdj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 obok przycisku napisz jest przycisk więcej opcji i na dole jest opcja dodawania załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 widzisz napisy sa na szaro a to mowi ze chyba pracuje ale bez skutkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 masz ten plik update zip hm? wypakuj go i powinno być tam recovery.img i możesz jakoś wejść w download mode czy coś tego typu? jeśli tak to podmień plik recovery stamtąd na ten z romu i próbuj flashować, nie wiem czy jest jeszcze jakieś inne wyjście, a no jeszcze JTAG by działał ale z tym niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 zobacz ile dyskow mi wywskauje ..mam flashowac same recovery.img czy update.zip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 z tymi dyskami to nw ale recovery.img i próbuj, bo jak już nie pójdzie to ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 recovey mam brac z tego pragramu co pobrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 recovery - z pliku update.zip z romemwgrać przez program który pobrałeś(poprostu podmień je w tym folderze update1 na c:/DFU/update1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 ehhh to samo jak na zdj co podawałem napisy na szaro i nic nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Podłączony w trybie download? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomxed Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 czyli jak ? jak to włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi