lolusia6969 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Mam motorole moto g3 i pytanie odnośnie tapety wygaszacza ekranu. Czy w ogóle da się takową ustawić? Konkretnie chciała bym, aby tapeta na pulpicie różniła się od tej na wygaszaczu... 2 dni grzebania w moto i poległam Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 żeby się pokazał wygaszacz to musisz go podłączyć do ładowarki np. i czekać aż ekran wygaśnie. wówczas pojawi się tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 możliwe że jest taka opcja w ustawieniach wyświetlacza/blokady ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Temat poprawiony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolusia6969 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Godzinę temu, DaRkShAdOw napisał: możliwe że jest taka opcja w ustawieniach wyświetlacza/blokady ekranu Jak wchodzę w wygaszacz ekranu to niby wychodzą mi opcje jakieś (foto 1), ale jak wejdę już w ustawienia wygaszacza To mam tylko 3 opcje (foto 2). Jak podłączyłam telefon do laptopa, to wygaszacz działał, odłączyłam i nie działa. Wnioskuję, że po prostu nie ma takich ustawień wygaszacza w tym telefonie, żeby wygaszacz załączał się po naciśnięciu przycisku zasilania... A ustawień blokady ekranu, w ogóle ten telefon nie posiada, chyba, że ja słabo szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 bo chodzi o to, że on sie pokazuje tylko podczas łądowania lub dokowania.. kliknij np. zdjęcia i tam sobie wybierzesz tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolusia6969 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 2 minuty temu, DaRkShAdOw napisał: bo chodzi o to, że on sie pokazuje tylko podczas łądowania lub dokowania.. kliknij np. zdjęcia i tam sobie wybierzesz tło No właśnie tak było by najprościej i najlogiczniej i tak też od początku robiłam, niestety żadnej reakcji. Niby jak biorę podgląd to się załącza, ale jak wyjdę z ustawień to żadnej reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolusia6969 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 1 minutę temu, DaRkShAdOw napisał: żeby się pokazał wygaszacz to musisz go podłączyć do ładowarki np. i czekać aż ekran wygaśnie. wówczas pojawi się tło A no właśnie, do tego doszłam już dwa posty wyżej Ale chodziło mi o to, żeby wygaszacz pojawiał się po naciśnięciu przycisku zasilania, tutaj chyba takiej opcji nie uświadczę niestety... Zdziwiłam się bardzo, bo w żadnym telefonie, który do tej pory miałam, nie miałam z tym problemu. Pierwszy raz mam motorole, więc chyba muszę się przyzwyczaić Dziękuję bardzo za szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 nawet nie wiesz jak to by żarło baterię.. proszę bardzo, temat do zamknięcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolusia6969 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 1 godzinę temu, DaRkShAdOw napisał: nawet nie wiesz jak to by żarło baterię.. proszę bardzo, temat do zamknięcia ? Zawsze tak miałam i nie żarło, a może żarło, tylko nie wiedziałam, bo zawsze tak miałam Tak to chyba jest jak się faceta pod ręką nie ma Dzięki wielkie Zamykamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lolusia6969
Mam motorole moto g3 i pytanie odnośnie tapety wygaszacza ekranu. Czy w ogóle da się takową ustawić? Konkretnie chciała bym, aby tapeta na pulpicie różniła się od tej na wygaszaczu... 2 dni grzebania w moto i poległam Pomożecie?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi