Gothmog Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 O 1.02.2016 o 16:22, Mitlex napisał: -CWM v 6.0.5.1 /TWRP 2.7.0.X (lub nowsze) posiadam cmw v6.0.4.9 Android 4.2 Czy mogę zacząć wgrywać cm 13 czy muszę znaleźć cmw v 6.0.5.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Problemu nie powinno być. Jeśli instalacja przejdzie całkowicie to znak że się dobrze zainstalowalo, jeśli będzie błąd instalation abortet to wgraj Twrp 3.0.0.0 i będziesz mial 100% pewności ze będzie okej Tylko nie jestem pewien czy gappsy zainstalujesz tą wersją CWM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Mam problem z przesyłaniem plików przez USB, niby wykrywa telefon ale nie ma żadnych folderów, jak na screenie w spoilerze. Co zrobić? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Mam identyczny problem, nie pomaga zmiana "sposobu połączenia" (na MTP bodajże). Mam RR 5.6.8 (CM 13) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 To może być bug 6.0 na M'ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themustang01 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 A jak zrootowac Xperie jak juz mam tego CM? bo potrzebuje do link2sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 W ustawieniach developerskich jest root. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Branik Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jest jakiś fix do cm 13 na karte sim do xperia m?. Po zainstalowaniu cm 13 z 19.09.2016r. + gappsy wszystko chodzi pięknie ,lecz nie czyta mi karty sim. Gdy chcę sprawdzić numer imei, to wyskakuje puste pole. Telefon posiada slot na jedną karte sim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ochhhh... Właśnie Twój telefon zgubił IMEI. Na wszelki wypadek sprawdź, czy na Stock'u też zgubiło IMEI. Bez IMEI żadna sieć Ci nie zadziała choćbyś nie wiem co robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Robiłeś kopie zapasową kluczy ? Tam się zapisuje IEMI itp. W poradnikach jest taka opcja opisana. Bo jak nie masz...to będzie jak kolega wyżej pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Branik Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Na stocku wszystko działa jak powinno. Nie, nie robiłem kopii zapasowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Spróbuj reflash. Miałem to samo na androidzie marshmallow.. Nie czytało mi sim, po powrocie do stock i ponownym wgraniu sim zaczęła działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Branik Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ze stocka znów wgrałem cm 13 ale to nic nie dało, dalej borykam się z tym problemem.Backup zrobiłem w trwp, po wgraniu cm13 wgrałem backup, ale system nie startuje .Mógłbym prosić o link do poradnika jak zrobić backup klucza imei, szukam na forum, lecz nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kolego.. nie wiem czy wiesz.. ale przy pierwszej instalacji Cyanogenmoda trzeba wyciągnąć z cm-a plik (z pliku zip) boot.img - wgrać go poprzez flashtoola. W tedy telefon wstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Branik Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Na stocku wszystko pyka, na cm 13 nawet po wgraniu backupu TA , nadal nie widzi sim. Proszę o pomoc, wskazówki Dodam, że Wifi, bluetooth normalnie działa. Jeśli kogoś by to interesowało, to naprawiłem. Cm13 trzeba zainstalować z androida 4.3, wszystko chodzi gitez ;D Wcześniej instalowałem z 4.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrixx Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Temat dość stary, ale może ktoś wie, czy jest możliwość, aby przy zablokowanym telefonie z funkcją blokady wzorem,był widoczny na górze zegar po naciśnięciu przycisku power i wybudzeniu tela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi