DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dodana informacja bo zapomnialem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 KarloPL Ale jak dokladnie to robisz? Instalujesz snapa z marketu i przywracasz same dane? Nie wiem czy to ma znaczenie ale ja zrobilem backupa snapa dokladnie werssji 19.21.1.0 (bo z ta jest kompatybilny ostatni snapprefs) i na kazdym innym telefonie wybieram przywroc aplikacje i dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 nie, co jakiś czas trzeba znów robić backup, bo dane wygasajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dobrze wiedziec ale ostatnio jakos przywrocilem backup ktory zrobilem ponad mieciac temu. Nie mialem pojecia [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Czasem jest tak czasem inaczej, nie przewidzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ostatnio miałem problemy z crashowaniem Snapa, ale od czego jest XDA. Wszystko śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Czyli jeśli ma się roota na stocku to snap działa bez problemu. Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 moze u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 U mnie tez na xperii t i xperii z [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik7 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Punkt 4. Zainstaluj Titanium Backup i zrób kopię Snapchata. W jaki sposób mam zrobić kopię snapchata jeżeli wcześniej napisałeś aby zrobić unroot? Titanium nie działa bez roota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi