Oskar Bartłomiej Cyrek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Teraz nie wiem czy próbować czy nie bo mam nowego snapa i tam mam w cholere już ludzi haha jak mi przyjdzie od nowa dodawać ich i zakładać nowy mail to mam gdzieś tego snapchata xD Edit: Jak zrobię backup w CWM to jak przywrócę to ten snap będzie zalogowany co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie no czemu nie albo spróbuj xposed i moduł który podał kolega@dasiek, Snapchat nie wykryje root i zaloguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Bartłomiej Cyrek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 sprawdzałeś ? tylko że ja mam kitkata i już z tym modułem próbowałem i chu*nia że tak brzydko powiem :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No to próbuj przywrócić najwyżej wyczyścisz dane i będzie jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Bartłomiej Cyrek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 no i dupa nawet kopia z TB nie działa wylogowało i duuupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 To zrób jak napisałem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wszystko dziala jak nalezy, super poradnik. Zainstalowalem snapchat z marketu na zrootowanej xperii t na stockowym JB. Zalogowalem sie normalnie, zrobilem backup w titanium wyslalem do swojego galaxy s5 ktory dziala na customie blisspop 6.0.1 i tak samo zainstalowalem titanium i snapa z marketu przywrocilem dane odpalilem snapa i magia.... juz zalogowany. Pozniej zrobilem to samo na galaxy s 4 z customem i tez dziala wiec to jedyny i pewny sposob jaki dziala jak narazie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakim69.rg Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie mogę zrobić kopi snapa, bo mi Titanium wymaga rota i no pupcia blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Zrób roota jak już zalogowałes się na snapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 @DaRkShAdOw znalazłem nowy sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 1. Unroot 2. Odinstalować xposed, xposed framework i moduły 3. Zainstalować snapchat 4. Zalogować się 5. Root i te bzdury 6. Działa snap i można aktualizować nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wspomniałem o tym, ale nie każdy może zrobić unroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja wylaczylem roota na customie odinstalowalem xposed, nie pomoglo za to mialem pozniej problem cos sie podzialo i nie moglem go wlaczyc. Nie pomogla rowniez aktualizacja binary. Ale pierwzzy sposob dziala rewelacyjnie. Zrobilem kopie na xperi t i przywracalem z tej kopi na roznych modelach i romach i zawsze dziala. Natomiast mam jedno pytanie z czystej ciekawosci, dlaczego na Xperia T (stock zrootowany) i Xperia Z (stock zmodyfikowany i zrootowany) moge sie normalnie zalogowac a na Galaxy s5 (custom blispop) i Galaxy s4 (custom blispop) jest to niemozliwe ? Ktos cos w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 inne zabezpieczenia, ewnetualnie tamte są tylko zrotowane, a tu customy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No i stalo się, kolega się chciał zalogowac na swoje konto i sie wylogował, ja juz sie nie zalogowalem xd nowe konto musielm zrobic bo nie chcialo mi sie bawic w unroota itd. Czyli jak się wylogujesz na roocie to nie zalogujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No raczej, ale kopię z Titanium Backup robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Muszę w tym temacie dać swoje 3 grosze Jak się wyloguje z Snapchata to niekoniecznie trzeba bawić się odrazu w unroot urządzenia, wystarczy odinstalować Xposed i Snapprefs, po czym poprawnie się zalogować na Snapchata. Po tym instalujemy tego wspomnianego wcześniej Xposed'a i Snapprefs'a, to będzie na tyle @ Sprawdzane na 2 telefonach i 1 zegarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 dziwne.. u mnie na tablecie jest tylko root, żadnego xposeda i nie loguje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Hmm, może to niekoniecznie wina roota? @DaRkShAdOw, appke Snapchata najnowszą masz wgraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ściągana ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.geekbuying Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 2 godziny temu, KoorloPL napisał: No i stalo się, kolega się chciał zalogowac na swoje konto i sie wylogował, ja juz sie nie zalogowalem xd nowe konto musielm zrobic bo nie chcialo mi sie bawic w unroota itd. Czyli jak się wylogujesz na roocie to nie zalogujesz Cholerka, a ja specjalnie zakładałem nowe konto bo nie ogarniałem co się stało. Przywracanie hasła nic, zdejmowanie blokady konta nic... a to niby wina roota. :x Ale w uprawnieniach nie ma przecież dostępu do roota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 to nie zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Muszę w tym temacie dać swoje 3 grosze [emoji3] Jak się wyloguje z Snapchata to niekoniecznie trzeba bawić się odrazu w unroot urządzenia, wystarczy odinstalować Xposed i Snapprefs, po czym poprawnie się zalogować na Snapchata. Po tym instalujemy tego wspomnianego wcześniej Xposed'a i Snapprefs'a, to będzie na tyle [emoji6] @ Sprawdzane na 2 telefonach i 1 zegarku. Mi to nie pomoglo ale metoda opisana z titanium dziala suuper i to na kazdym modelu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Robilem titanium backup, już w połowie stycznia i stamtąd zrobilem backup snapa, lecz jak w niego wejdę to chwilę jest zwykły ekran ii pisze "nastąpiło wylogowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi