dominiksme Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 dzięki zawsze wgrywałem prze odina pliki w formacie .tar dlatego myślałem że trzeba jakoś inaczej bo jest format .img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 @dominiksme daj znać czy wszystko przeszło poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 narazie nie będe flaszować bo pewnie cm13 jeszcze dobrze nie działa jakieś błędy itp narazie mam zainstalowany cm11 i działa bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Samsung galaxy s 3 niestety nie będzie mieć dobrego wsparcia. Jedyna szansa to port z note 2 (n700). Ale nie wiem czy jakiś dev się jeszcze tym zajmuje bo co raz więcej ludzi porzuca s3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielo232 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja miałem dosyć ciekawy problem z gappsami mianowicie zacząłem instalować Rom na recovery pliz touch i system się zainstalował lecz był problem z zainstalowaniem gappsow cały czas wywal błąd error12 więc postanowiłem zainstalować cwm najnowsze, gappsy ruszyły i było okey po sprawdzeniu romu postanowiłem wrócić do cm12.1 i tu był pierwszy problem system się zainstalował ale nie mogłem zainstalować gappsow do lolipopa które wcześniej działały bez problemów więc myślałem że to wina recover zainstalowałem ponownie pliza i było to samo..Na necie pobrałem 4 paczki gappsow i żadna nie działała to było dosyć dziwne ponieważ zazwyczaj gappsy instalowały się bez problemu.. Jest to możliwe że to było wywołane przez Rom cm13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojlas Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 O 19.12.2015 at 15:45, Krzysiek_46 napisał: Mam takie pytanie rooma mam wrzucić na kartę sd spakowanego zip rozpakowanego? Wrzuciłem spakowanego i wogóle w recovery mi go nie wykrywa. Obojętnie gdzie go wrzucisz. Wszystkie archiwa muszą być spakowane. Czyli ich nie wypakowujesz Mi tam na CWM 6.0.4 poszło nie wgrywałem zalecanego recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ludzie. Co wy za bzdury piszecie. To rom z oficjalnej banderoli Cyanogenmod.org Większość poprawek będzie szła właśnie od tego teamu. Z Gapps jest problem na CM 13 - i to na 80% romów. Jak będą nowsze, skuteczniejsze paczki, to je udostępnimy. Problem leży właśnie w Android M, szyfrowanie partycji itp. Z tym się borykają teraz developerzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielo232 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ktoś wie czy w najnowszej wersji naprawiono problemy z wyświetlaczem? (chodzi o miganie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 jak sflaszować to recovery ono jest w formacie .img a odin nie przyjmuje .img ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 przez twrp można wgrać .img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 po co do stocka mam wgranego cm11 a bym chciał wgrać cm13 tylko nwm jak sflaszować to recovery foramcie .img ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 sory pomyliłem się. tapatalk wyświetlił mi jakiś post ze telefon wlacza się tylko do logo Samsung i dlatego tak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 aa spk A wiesz jak sflaszować ten format .img w odinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Czekaj czekaj, Ty masz Cm 11 juz wgrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 tak A to źle że już mam cm 11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No to masz juz Custom Recovery wgrane Ja na twoim miejscu zrobil wipe data/cache/system i wgral cm 13 ale poczekaj na to az ktos potwierdzi moje slowa bo pewny na 100% w dniu dzisiejszym nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 już wgrałem tego cm13 za pomocą twrp 2.8.7.0 narazie tel się włącza 19 godzin temu, zielo232 napisał: Ktoś wie czy w najnowszej wersji naprawiono problemy z wyświetlaczem? (chodzi o miganie) nie w dzisiejszej wersji dalej tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No to cieszę się że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 już zmieniłem jest nie do końca przetłumaczony i nie działa zbyt szybko namelessrom 2.1 chodzi szybciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielo232 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dziś zainstalowałem najnowszą wersję cm13 ( dzisiejszą 23.12) I jestem zadowolony problem z miganiem ekranu został rozwiązany poprawiono stabilność bateria dobrze trzyma( jak na razie) Można już nagrywać filmiki na snapchata z przedniej kamerki ( ktoś pytał o to więc odpowiedziałem) Jeszcze tylko go przetłumaczyć i dodać roota i jest dobrze ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonxdcs Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mógłby ktoś podać link do strony, gdzie mogę pobrać najnowszą wersję cm13 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 40 minut temu, dragonxdcs napisał: Mógłby ktoś podać link do strony, gdzie mogę pobrać najnowszą wersję cm13 ? https://download.cyanogenmod.org/?device=i9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielo232 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mam pytanie ponieważ pierwszy raz na mojej s3 mam cyjana oficjalnego i chodzi mi o aktualizację ( jak ją zainstalować i czy moje aplikacje będę musiał instalować od nowa ) Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Pobierasz przez Aktualizacje CyanogenMod. Wchodzisz w Ustawienia -> Informacje o telefonie -> Aktualizacje CyanogenMod. Co do instalacji aktualizacji, po pobraniu masz albo na belce statusu albo po wejściu j/w możliwość aktualizacji. Belka Statusu: przytrzymujesz ten monit i rozsuwasz go trzymając w dół , a potem klikając w pobierz. Jeżeli zostało pobrane to takim samym ruchem klikasz "Uruchom ponownie i następuje reboot. W przypadku wejścia przez ustawienia klikasz w taką ikonkę i jak wcześniej klikasz w "Uruchom ponownie". Nie zapomnij po wejściu w Aktualizacje CyanogenMod ustawić aktualizacje na raz dziennie, no chyba, ze chcesz, żeby sprawdzało dwa razy dziennie to tak też możesz Można tam wybrać też raz w tygodniu i raz w miesiącu. Do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielo232 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 9 godzin temu, CyanowySamsung napisał: Pobierasz przez Aktualizacje CyanogenMod. Wchodzisz w Ustawienia -> Informacje o telefonie -> Aktualizacje CyanogenMod. Co do instalacji aktualizacji, po pobraniu masz albo na belce statusu albo po wejściu j/w możliwość aktualizacji. Belka Statusu: przytrzymujesz ten monit i rozsuwasz go trzymając w dół , a potem klikając w pobierz. Jeżeli zostało pobrane to takim samym ruchem klikasz "Uruchom ponownie i następuje reboot. W przypadku wejścia przez ustawienia klikasz w taką ikonkę i jak wcześniej klikasz w "Uruchom ponownie". Nie zapomnij po wejściu w Aktualizacje CyanogenMod ustawić aktualizacje na raz dziennie, no chyba, ze chcesz, żeby sprawdzało dwa razy dziennie to tak też możesz Można tam wybrać też raz w tygodniu i raz w miesiącu. Do wyboru do koloru Dzięki wielke! Mam do ciebie Jeszcze jedno pytanie ponieważ już robiłem aktualizacje i tak jak mówiłeś klikam uruchom ponownie i telefon się ponownie uruchamia lecz nie aktualizuje telefonu włącza się tylko recovery Twrp :/ Muszę zmienić recovery żeby aktualizacje się instalowały? Jak tak to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi