NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Bardzo dużo ma błędów. To chyba wina m.in w braku wsparcia CM 12.1. Teraz wszystko wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAiKOS Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam ponownie mam takie pytania, aktualnie posiadam CM'a 13 ale póki co chciałbym wrócić do starego CM'a 11 i moje pytania czy dobrze myślę jak to zrobić czyli: -> Pobieram CM11 + GAPPs 4.4 -> wchodzę w TWRP robię full wipe -> instalacja romu zip CM'a 11 a następnie GAPPs i cieszę się "nowym" starym CMem ? i drugie pytanie czy jeżeli zrobie Backup przed instalacją CM'a 13 czy będę mógł przywrócić ten Bakcup na CM11? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 @GAiKOS Co do pierwszej rzeczy można tak zrobić, a co do drugiej nie ma pewności czy to zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0boszczek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Cześć, Dalej mam problem z wysyłaniem nagrania przez Snapchata, Facebooka oraz Instagrama. Filmik nie wysyła się. Jedynie zdjęcia. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zmienić rom. Cyanogenmod 13 nie może być jeszcze w pełni sprawny i tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdde Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Hej. mam problem taki sam jak kilka postów wcześniej miał CleanMaster. Po zainstalowaniu gappsów wywala mi z 10 błędów z"niestety aplikacja została zamknięta". Próbowałem już instalować aroma i piko wersje i nie wiem co robić. Kto.ś wie w czym jest problem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Spróbuj wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojlas Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czy tylko ja mam problem z widocznością mojej S3 na PC? PC nie wykrywa żadnych plików, a co za tym idzie nie mogę przenieść zdj zrobionych... Mam CM13 z 27 grudnia. Niestety mnie już nerwica bierze i chce zrobić update do nowszej wersji. Kontakty nie chcą się całe zaimportować i myślę nad przesiądką na CM11 i poczekać na jakąś bardziej STABLE wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 to będzie lepsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Zainstsalujcie sobie rom oparty na CM 13 Ressurection Remix. On lepiej będzie dopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj86 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam jestem świeżym użytkownikiem CM13 i mam problem z zainstalowaniem gapps mam ich kilka wersji i żadna nie idzie w zależności od wersji gapps mam błąd instalacji kod 64, 24 lub 12. Mogę zainstalować pojedyncze ale tu mam problem bo Google Play Store zostaje zatrzymane po uruchomieniu. I nie mam opcji dodaj konto google. Roma wgrywam przez CMW Philiz Touch 6. Czy ktoś ma jakieś pomysły? Znalazłem rozwiązanie swojego problemu po przeczytaniu post po poście więc proszę moderatora o usunięcie tego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam! Dzisiaj wgrałem ponowie CM13 jest dużo lepiej niż jakiś czas temu działa bardzo dobrze żadnych bugów na razie nie widziałem CM'a wgrałem przez TWRP 3.0.0.0 podczas instalacji nie wywaliło żadnych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu86 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam mam pytanie czy instaluje ktoś te aktualizacje do cm13 co przychodzą na tel??Mi pop ostatniej aktualizacji coś się uwaliło i nie mogłem wykonywać połączeń pomogła dopiero reinstalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 tak ja instalowałem aktualizacje wszystkie najnowsze jakie dostałem i nic sie nie uwaliło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu86 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A czy to jest normalne ze przychodza systemowe aktualizacje cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tak, normalne Tak ma wersja oficjalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielin01 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Witam, wgrałem tego cyanogena za pomocą cwm recovery ale żeby aktualizacja była automatyczna wymagane jest recovery cyanogenmoda z stąd moje pytanie jak wgrać inne recovery bez wywalania całego systemu, cwm nie widzu instalki od cyanogenmod recovery, jest jakiś inny sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 po zainstalowaniu sprawdziłeś czy już go nie masz ? powinieneś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielin01 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 jakbym nie sprawdził to bym nie pytał cwm nie widzi instalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 To wgrywaj aktualizacje manualnie. Przynajmniej napewno się wgrać, bo często są z tym problemy. Poradnik jest w Cyanogenmod poradniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj86 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam Mam problem podczas aktualizacji systemu aktualizował się całą noc aż padła bateria jak podłączyłem pod ładowarkę dalej się aktualizuje. mam na ekranie cały czas napisane "Instaluje aktualizację systemu..." i na wyświetlaczu jest robot. To co mam na na wyświetlaczu znika na ułamek sekundy i wraca i tak cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Wejdź w recovery i wgraj rom ręcznie. Bo tak będzie się wgrywał w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj86 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Chciałem to zrobić ale nie dam raty wejść w recovery gdy wciskam Vol up+Home+Power wyświetla się tylko logo Samsunga i koniec ciemny ekran a po chwili znów to co wcześniej czyli "Instalacja aktualizacji". Jedynie mogę w download wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To wgraj stock i potem od nowa tylko od razu ten build Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj86 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Przekopałem neta zainstalowałem nowego TWRP 3.0.0.2 przez odina i się odpalił z ostatnia aktualizacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi