Dariusz Podsiadło Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Gdy próbuje podłączyć zaświeca sie czerwona lampka, nie wiem co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 @Dariusz PodsiadłoUpewnij się czy bateria nie jest rozładowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dariusz Podsiadło Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Rozładowała się, próbowałem wgrać twrp przez flashtoolai logo sony cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 @Dariusz Podsiadło naładuj do co najmniej 70% i kontynuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dariusz Podsiadło Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ale nie umie go wyłączyć później, logo sony świeci cały czas i musze czekać aż sie rozładujeNo chyba że dam rade wyłączyć go jak sie wyświetli te logo?Ew. moge wyciągnąć baterie, mam przy sobie akurat srubokręty do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie nie przytrzymaj Power+vol+ jedna wibracja reboot, 3 wibracje wyłączenie telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dariusz Podsiadło
Gdy próbuje podłączyć zaświeca sie czerwona lampka, nie wiem co mam zrobić
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi