Panowie potrzebuję pomocy nie mogę uruchomić swojej M2 po tym jak chciałem wgrać to D2303_18.3.C.0.37_Customized SG smartfon się uruchamia ale nie ładuje reszty bawiłem się flastolu poprzednia wersja to kit kat był chciałem go odzyskać po tym jak miałem lolipo piszcie co zrobić by wrócił do życia kopi nie zrobiłem mówię od razu jak ktoś wie jak to zrobić może nawet pomóc zdalnie z tymże dopiero około 23. Nie chcę nic więcej grzebać by nie popsuć go bardziej do takiego stopnia że potem się już nie uruchomi czekam na konkretne odpowiedzi.
Pytanie
sttrus
Panowie potrzebuję pomocy
nie mogę uruchomić swojej M2 po tym jak chciałem wgrać to
D2303_18.3.C.0.37_Customized SG smartfon się uruchamia ale nie ładuje reszty bawiłem się flastolu poprzednia wersja to kit kat był chciałem go odzyskać po tym jak miałem lolipo piszcie co zrobić by wrócił do życia kopi nie zrobiłem mówię od razu jak ktoś wie jak to zrobić może nawet pomóc zdalnie z tymże dopiero około 23. Nie chcę nic więcej grzebać by nie popsuć go bardziej do takiego stopnia że potem się już nie uruchomi czekam na konkretne odpowiedzi.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi