lukizel Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witam :vPo zrootowaniu mojej arc s'ki po 1-2 restartach telefon wpada w bootloopa. Czy wie ktoś dlaczego?ROM .587.(Wgrałem kernel 56* i nie wiem, może teraz będzie działać?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Wipy zrob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukizel Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jakie wipe'y? Nigdy do roota nie musiałem mieć wipe'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 W niektórych telefonach tak jest,nic nie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Że jaki kernel wgrałes ? Odblokowałeś bootloader przez wgraniem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukizel Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Że jaki kernel wgrałes ? Odblokowałeś bootloader przez wgraniem ?bootloader z orange'a :<kernel .583 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 orange nie robił kernela pod ICS dla Xperii Arc S . Tylko android 2.3.4 istnieje z brandem orange.Naładuj telefon ( nie patrz na diody )i wgraj ics np ten. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1680793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukizel Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 chodzi o to ze nie moge odblokowac bootloadera.mam dokladnie ten sam ROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 a jaką metodą odblokowywałeś bootloader?Przeczytałeś chociaż poradnik ze zrozumieniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukizel Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Mam bootloader unlockable: no wiec nie moge odblokowac bootloadera.....Nawet na 4.0.4 tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 @Luke BalZawsze się da odblokować bootloader, ale... Boxa masz? Czyli nie masz, to nie odblokujesz, nic nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Unlockable znaczy odblokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Unlockable znaczy możliwy do odblokowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie zauwazyłem tego Aż mnie to dziwi, że na orange się da To najprostsza metoda, wgrac 2.3.4 i zrootować kingorootem, on od razu odblokuje bootloader, testowałem tak na arc s'ie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zaraz zaraz.. Racja PeliKan, on nie może odblokować bootloadera bo tam bylo te "no" i odebrałem to jako no więc,a nie unlockable:no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Na orange jest metoda test point. Spore ryzyko itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukizel
Witam :v
Po zrootowaniu mojej arc s'ki po 1-2 restartach telefon wpada w bootloopa. Czy wie ktoś dlaczego?
ROM .587.
(Wgrałem kernel 56* i nie wiem, może teraz będzie działać?)
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi