Al Khalif Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Po zaktualizowaniu nie działają karty pamięci na moim komputerze. Czytnik i karta są na pewno sprawne. Była z nich wykonana aktualizacja z Windowsa 7. Zainstalowanie na nowo sterownika nic nie daje. Czytnik kart to Alcor micro USB 2.0 card reader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sterowniki pod jaki system zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Bo to nowy system i jeszcze trzeba poczekac na stery pod ten system (chyba) Tak jak kolega wyżej, pod jaki system? Jak nie ma jeszcze pod 10 to spróbuj z 8.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Polecam spróbować te z w7 w trybie zgodności z 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 w teorii stery powinny działać z nawet Visty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Stery już wszystkie do 10 tylko do wifi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 @Al Khalif spróbuj je reinstalować, u mnie na 10tce z 2 razy mi się przydarzyło że musiałem reinstalować stery do wifi i grafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi