PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 A ja to Damian i szczerze? to samo co beep z tym że na mnie mówią Pelikan xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Na mnie mówią DusieK xD Z imienia się wzięło xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Henryk :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Na mnie mówią Mateusz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Mateusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 widze, że tu żadnego Piotrka niema, więc ja jestem i tez taka sytuacja jak beep, z całej szkoły ludzie dają tele żeby naprawić softa, a ja mówie: a może wgrać coś żeby szybciej chodzil, i podkręce go jeszcze, i większość osób odpowiada: o czym ty kur*a mówisz? xD więc ja w końcu jak dla.. niewiem nawet kogo tłumaczę: wgram moda, tele bd szybciej chodził i bd inaczej wyglądało, to słyszę odpowiedź: dobra, rób jak chcesz, aby działał i żeby git było xd, zaczęło sie to chyba jeszcze w 6 klasie, wtedy zacząłem przygodę z CyanogenModem wtedy chyba miałem Hujaweja u8500, i dzięki CyanogenModowi i różnym tweakom udało mi się podkręcić go żeby normalnie działał xd i potem ktoś sie spytał czy nie mógłbym u niego tego zrobić i potem wszędzie się rozeszło "Pietrek(tak mnie zwą)naprawia telefony" xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A ja nazywam się Damian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A ja nazywam się Damian niewiedziałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbara Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Siema, tu Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Bartosz jestem Zacne imię według mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Hejo! Ja jestem Szymon ale mówią na mnie Ahri. Nie, nie chodzi o postać z gry LoL tylko to skrót od Ahrifurnimonto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam, Izabella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Siema, jesztem Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Bry ja jestem Miłosz, imię niekoniecznie popularne Ksywka w gimnazjum (3 klasa ) Łysy, opinia stereotypowego nerda tylko dlatego że wiem więcej o Andku niż całe gimnazjum. xD fajnie że można tu pogadać po przyjacielsku z kimś kto się zna. Plus dla forum, bo nie ma sztywniactwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cynamon Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jakub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 A ja Kuba miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bountek55 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Emanuel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 A ja Paweł. Ksywek dorobiłem się kilka. Borsuk, Mały, Pablo. Obecnie stale mam Mały, a to dlatego że mam tylko 155 cm wzrostu mając 27 lat ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekkhar Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Teodor. Proszę się nie śmiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sashablack Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Mirosław (typowy) Miło mi Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja jestem Kamil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski9 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Zaskocze was: Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerzewski Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi