Zacksu22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Sony Xperia E4 E2105 Xposed Pobieramy plik *.apk stąd repo.xposed.info Instalujemy i odpalamy Klikamy Framework Klikamy installation Mode classic Czekamy chwilę i Restartujemy urządzenie Instalujemy dowolne moduły (od siebie polecam GravityBox i KitKat SD Card Full AccessTestowałem na swojej Xperii E4 E2105 z softem 4.4.4 kompilacja 24.0.A.3.8Więc na tym sofcie działa na 100%Telefon z PlusNie odpowiadam za uszkodzone telefony ani za ewentualne inne szkody.Wszystko robisz ba własną odpowiedzialność. Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Pawliniak Poprawiłem jakość tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Well... http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/5013-instalacja-oraz-aktywacja-xposed-framework-i-modu%C5%82u/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Temat niech zostanie.Dodał nr kompilacji romu na którym działa. To się może przydać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Sony Xperia E4 E2105 Xposed
Edytowane przez PawliniakTestowałem na swojej Xperii E4 E2105 z softem 4.4.4 kompilacja 24.0.A.3.8
Więc na tym sofcie działa na 100%
Telefon z Plus
Nie odpowiadam za uszkodzone telefony ani za ewentualne inne szkody.
Wszystko robisz ba własną odpowiedzialność.
Poprawiłem jakość tematu.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi