PeliKan Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ok, zrób tak,potem wgraj na pc karsperskiego w wersji trial i przeskanuj pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomczi90 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A co jeśli nie wiem czy włączyłem donwload (S/W), Problem mam taki , że telefon nie reaguje na żadne polecenie , ekran jest cały czas czarny , jednak komputer rozpoznaje go jako pamieć masową 64mb ... Ktoś może pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 vol-down i podłącz pod kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaddrian x Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 "Wrong DLL file" wyskakuje taki komunikat po wybraniu pliku .dll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Poszukaj nowszej wersji LG Flashtoola, podejrzewam że w nowszej wersji będzie działać /edit badz sproboj z innym softem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eto_92 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mam problem z punktem 4 jak zmienić ba COM41. Bardzo proszę o bardziej szczegółowy opis punktu 4 oraz małe objaśnienie jak zmienić na com41. Thanks from the mauntain XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 myślę że SS'y same Ci powiedzą jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 nie mogę znaleźć tego LGE CDMA USB SERIAL PORT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek C Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie widzi 'LGE CDMA USB SERIAL PORT'. Reinstall sterów nie pomógł. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez PeliKan Obrazki/Zdjęcia dajemy jako załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 @Radek C sprawdź port usb, z tego co widzę to jeden masz kopnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek C Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 @PeliKan Działa ten port, tylko przy podłączeniu telefonu coś tak pokazuje. Jak podpinam pod inny port, tylko tylko nie ma trójkąta, nadal nie ma nazwy telefonu bądź coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 coś z kablem masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak włączyć tryb download (S/W)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @Zioło przy wyłączonym telefonie, przytrzymujesz klawisz ściszania i podpinasz pod PC, w ciągu paru sekund powinien się uruchomić tryb DOWNLOAD/ (S/W) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Czy mógłbym prosić o link do instalatora? Mnie jakoś nie działa LG FlashTool. Tutaj opisałem swój problem: http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/6079-lg-l7-ii-p710-nie-mog%C4%99-odpali%C4%87-poprawnie-flashtool/#entry44650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 @Nivez to chyba nie ten problem, testowałem ten programik sekundę temu czy się uruchamia na Windows 10 Enterprise X64ale poszukam instalatora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 przy próbie wypakowania softu od l7ii.. Not a KDZ or a TOT File byte read position 1049096 found in TOT Header pos 93-DE-E9-94-6D-32-6D-C1 byte read position 1049088 Not a KDZ file found in KDZ Header pos D4-74-59-F3-7B-17-73-9A byte read position 0 KDZ file F:\Downloads\WindowsLGFirmwareExtract-1.2.5.0-Release\file.kdz Not a KDZ or a TOT File byte read position 1049096 found in TOT Header pos 93-DE-E9-94-6D-32-6D-C1 byte read position 1049088 Not a KDZ file found in KDZ Header pos D4-74-59-F3-7B-17-73-9A byte read position 0 KDZ file F:\Downloads\WindowsLGFirmwareExtract-1.2.5.0-Release\file.kdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Uwaga, z Windows 10 często są jakieś problemy nie tylko z flashtoolem od LG, ale z tego co gdzieś czytałem to także od Sony, MTK itp. Ja musiałem powrócić na Windowsa 7, nie była to zła decyzja @DaRkShAdOw Podeślij link, spróbuję rozpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 To było na 8.1 ale już nieważne. Rozpakowalem ale i tak nie poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kawiorski Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Robie wszystko tak jak tu jest napisane, probowalem na win10 i win7 z takim samym efektem. Mianowicie po kliknieciu strzalki odlaczeniu telefonu i ponownym podlaczeniu nic sie nie dzieje. /Edit Dałem rade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel857 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Postępowałem zgodnie z instrukcją i coś jest nie tak. Mianowicie, nie mam żadnego napisu w pierwszym oknie ani na flash toolu 1.8.1, ani na 2.0.1.6. W dodatku, gdy nacisnę na żółtą strzałkę w ft 2016 coś się dzieje i zaraz pokazuje mi się komunikat "(S) Failed to load". Taki sam pokazuje się jak odłączę telefon. Dodam jeszcze, że system widzi podłączony telefon. EDIT: Widzę w czym problem, w menadżerze urządzeń obok nazwy mojego telefonu jest żółty trójkącik. Niestety, nic nie pomaga, ani zmiana kabla USB, ani reinstall sterowników, ani zmiana wejścia. Jedyne co mi zostaje to zobaczyć jeszcze czy pozbędę się tego problemu na windowsie 8.1 Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Pawel857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Windows 8.1 i 10 segreguje pliki przy instalacji, starszym nie pozwala na instalacje. Trzeba te sprawdzanie mu "wyłączyć" Tu masz pewien sposób: Na końcu, zainstaluj jeszcze raz sterowniki dla swojego urządzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 W Windowsach występuje problem ze sterownikami. Zainstaluj je jeszcze raz w trybie awaryjnym (instaluj sterowniki bez podpisu cyfrowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel857 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Niestety, nadal ten problem występuje gdy podłączę telefon w download mode. W dodatku jak podłączę w download s/w mode (podłączam z vol -) w ogóle system nie wykrywa urządzenia, ale słychać ten sygnał windowsowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Czyli masz brak sterownika USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi