DusieK Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Mi ta pomogla, to zalezy od urzadzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Testowałem kilka i jak dla mnie ta najlepsza, najmniej problemu, po innych padał rom, albo wyskakiwały inne syfy, a jeśli nie to, to tylko i wyłącznie Seeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Korzeniewski Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Testuję na starej Xperii PRO (mk16i Iyokan) (proc podciągnięty na 1,4GHz, single-core, CM11)Pierwsze wrażenia, czas uruchomienia systemu skrócony, responsywność systemu znacznie do góry. Zobaczymy jak się będzie sprawował Uważajcie bo przy instalacji tego moda na CWM (LegacyXperia)pyta czy przywrócić stock bootloader - ja kliknałem "nie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lip.mac Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam !Posiadam CM 11 z najnowszą aktualizacją 10-04Phliz Touch6 i wystakuje mi taki błąd E:Error in /storage/sdcard01/PurePeformances X_CM.1.4.zip(Status7)Instalation abortedPomożecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 @lip.mac E:Error in /storage/sdcard01/PurePeformances X_CM.1.4.zip (Status7) Instalation aborted Status 7 o ile mnie pamięć nie myli to złe recovery. Spróbuj zainstalować TWRP i jeszcze raz zainstaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Na LG P710 z Androidem 4.4.2 KK (v20c), oraz 4.1.2 JB (v10j) czuć szybkość. Telefon ładuje aplikacje znacznie szybciej, jak i animacje przechodzenia między opcjami, są szybsze. Mod zostaje ze mną na stałe. Jest może dostepna nowsza wersja modu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie znalazłem niestety aktualizacji @paweeloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @Pawliniak no okej, dzięki że szukałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert K._20015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Będzie to kompatybilne z Pentagramem X5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @Robert K._20015 gwarancji nie możemy dać. Jeżeli posiadasz roota możesz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert K._20015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @Robert K._20015 gwarancji nie możemy dać. Jeżeli posiadasz roota możesz spróbować [emoji4] Ok. Spróbuję na dniach. Do tej pory używałem tego do przyspieszenia: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ram.memory.booster.cpu.saver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelOS Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jeśli ktoś nie wie, czy mod będzie kompatybilny z Twoim Androidem, warto samemu to sprawdzić. W razie, gdyby coś się sypło, mod nie zadziałał, a namieszał, zawsze możesz zainstalować na nowo Androida. Jest pełno poradników na forum, jak zainstalujesz Androida na czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686 Czy do tego Rom'a powinienem zainstalować wersję dla stok'a czy custom'a ? Ten ROM podobno jest zrobiony na bazie Stock'a, ale... to już nie stock. Do tego chcę dodać kernel od Dorimanxa aby trochę procek podkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Drugi jest dla cm(i na nim bazowanych)pierwszy dla stock(i na nim bazowanych) już chyba wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 ok rozumiem, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mtekvoi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 O 13.09.2015o14:59, FajnyNick napisał: przed chwilą wgrałem paczkę i jestem zadowolony czekając aż się facebook włączy się denerwowałem, a teraz chwila i już się włączył Polecam paczkę (Samsung Galaxy Core PLUS. Dobrze ci działa na galaxy core plus ?? Ja wgrywam recowery i pomyślę wygrało i działa na sofcie NEE-G350XXU0ANG4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy po sflashowaniu apka sama dziala? Żadna apka do zarządaznia mi sie nie pojawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Bo tu nie ma żadnej apki. To jest poprostu zbiór skryptów, poprawiających wydajność Twojego urządzenia. Aktywuja się one same. Żadna aplikacja nie jest do tego potrzebna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Bo tu nie ma żadnej apki. To jest poprostu zbiór skryptów, poprawiających wydajność Twojego urządzenia. Aktywuja się one same. Żadna aplikacja nie jest do tego potrzebna. Thx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKeganx Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 O 04.09.2015o22:34, robo40 napisał: Znalazłem coś takiego jakiś czas temu lecz nie pamiętam gdzie. PurePerformances™X_Uninstaller.zip A to na pewno działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Spróbuj a się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RawiriButcher Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Na Xperii M2 LTE zamula, ale pomógł troche Neo V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Kiedy wyszedł ten zbiór skryptów nie było dostępnego androida 5.0 Więc dlatego może Ci nie działać prawidłowo na Twojej xperi m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwancyfikator Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Galaxy S5 SM-G900F / TWRP 2.8.7.0 / DarkLord S7+N5 Mix 6.0.1 z GraceUX - zainstalowałem - jest gorzej jak było. Robię format i wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Na nowszy system- to się nie dziwie, że działa gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi