King_Stone_69 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 A nie siadła bateria przy odblokowywaniu? [emoji23]Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Włodkowski Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Przez sam telefon również brak "su" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 ciekawa rzecz mi się przytrafiła, wgrywałem sobie tego oto bootloader-a w stockowego lizaka odszedłem od biurka telefon dałem na "uruchom ponownie" po całej opreacji jak szedłem miał jakieś 38% baterii. Gdy wróciłem telefon był wyłączony jakie kolwiek próby uruchomienia go nic nie dały telefon nawet ni podświetla ekrenu nic zero jakiś oznak życia, uznałem że bateria padła więc włączyłem do ładowarki a tu również *ZONK* telefon nawet nie zawibrował nie wyświetlił informacji o próbie ładowania tak jakby ładowarka byłe zepsuta spróbowałem na innej (sprawnej) również to samo. Zauważyłem że jak telefon jest wpięty do ładowania i wyciągne baterie to wyświetla się informacja o braku baterii ( mini usb z żółtym pytajnikiem) Ktoś ma jakiś pomysły co to jest i jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czy można to zrobić na każdej wersji oprogramowania (mam 20q)? Pytam się bo gdzieś znalazłem że można to wykonać tylko na wersjach 20a,b,c,d, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Poradnik jest dosyć stary i nie głupim jest Twoje wnioskowanie. Ja bym nie próbował do póki nie znalazłbym potwierdzenia, że na mojej wersji to zadziała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tak się składa że najprawdopodobniej plik aboot dla mojej wersji oprogramowania nie istnieje :'(. Dodałem komentarz pod postem twórcy tego pliku na xda to może on coś pomoże albo nawet stworzy odpowiedni plik. Mogę mieć jeszcze nadzieję że plik dla innej wersji może też odpowiadać mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 A jaki to problem wgrać v20a i wtedy odblokować? Pewnie i tak wgrasz custom roma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Na pewno v20a będzie pasować nie będzie żadnych konfliktów? Wcześniej miałem problem że po odblokowania bootloader nie można było wyjść z recovery, przez co musiałem na nowo wgrać stocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ale czy to było na wersji v20a? Spróbuj, najwyżej wgrasz stocka jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Wpisałem komendę. Po próbie restartu telefon sie nie uruchamia T_T. Nie mogę też włączyć trybu download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Spróbuj uruchomić download bez baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie działa :'(. Jedynie jak podłączę do ładowania bez baterii to pokazuje ikonkę baterii i znak zapytania w trójkącie. Komputer nie wykrywa telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Podłącz go do ładowarki na godzinę i potem spróbuj go połączyć pod PC, jak tryb download nie zadziała to spróbuj sam telefon podłączyć nie wchodząc w tryb download i zobacz czy coś PC wykrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zainstalowałeś wszystkie sterowniki telefonu tzn. również te do fastboota? W opcjach programistycznych włączyłeś debugowanie USB i odblokowanie OEM (jeżeli jest taka opcja)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 @refresh Jak zainstalować to przez PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 U mnie wywala błąd: [-] Unknown username or uid. To samo na kompie jak i w terminal emulatorze. System: 5.0.2 V20d Jakieś sugestie? Root jest, zrobiony(niestety) przez Kingroot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Na pewno masz roota? Jaki komunikat wyskakuje po wpisaniu "su" w terminal emulatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Teraz już po ptokach, telefon oddany ze stockiem, ale mam wrazenie ze nic by z tego i tak nie bylo, telefon wziety z orange, a orange slynie z blokowania bootloaderow i simlockow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Dudek Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Dzięki za zbrickowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Na jakim punkcie padło? Robiłeś wszystko zgodnie z poradnikiem?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Dudek Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Wszystko zgodnie z poradnikiem, padł po reboocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Przeszukam internety ale najwcześniej jutro, dziś nie dam rady Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Bawił się ktoś na wersji v20b w modelu D620r?Pytam z ciekawości. Bo trochę się cykam ruszać swojego g2 mini. Jeszcze może się cegła przez odblokowanie bootloadera zrobić.Niby mam telefon zapasowy, w razie w.Ale szkoda by było G2 mini usmiercic na amen. Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi