conradoos Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam!Linki z pierwszego postu do ściągnięcia firmware LG nie działająCzy ktoś wie, skąd można je ściągnąć niebrandowany firmware LG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tu coś mam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2107971jest jeszcze jedna strona z takimi softami.. nawet lepsza, ale nie pamiętam jej adresu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filips110 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam, mam pytanie mam lg l9 z play i coś mi się zepsuło, że aplikacje mi nie działają wszystkie i chcę wgrać oryginalny soft z play i mam pytanie czy ten soft w opisie nie jest przerabiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Galewski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Można prosić o refresh Screenów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paskur Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 dołączam się do prosby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jest jakiś inny sposób na wgranie stocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 jaki masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Przerobiłem plik KDZ na dwuplikowy, niby sie wgrał przez KDZ (zakończył instalacje) ale telefon sie nie resetował i gdy próbowałem (wipe też próbowałem) to zatrzymuje sie na logu LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi