thinkywhinky Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 U mnie nie ma pliku vold.fstab co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jakie urządzenie i jaki system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik1654 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 ja tez nie mam pliku vold.fstab :/ szukalem tych opcji w build.prop ale nic tam nie bylo - lg g2 mini cm13 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Najnowsze systemy tego pliku nie posiadają.. a szkoda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lufto Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 A da się coś zrobic żeby powiększyć pamięć na aplikację na Lg G4S h-736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 W czasach kiedy pamięć sdcard0 jest współdzielona z partycją data, ta metoda z tego tematu nie zadziała egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin5033 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witajcie. Pomożecie mi zamienić? dev_mount sdcard1 /storage/sdcard1 auto /devices/msm_sdcc.2/mmc_host # MTP #dev_mount sdcard2 /mnt/sdcard/external_sd auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary4067 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Mam problem Gdy klikam na system (root) pojawia się FX was not able to obtain root/superuser access to perform this operation. Ensure this device is capable of root access to FX file explorer using your installed "Superuser" application Co mam robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Masz zrootowany telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary4067 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Chyba nie : P Możesz wytłumaczyć jak to się robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Skoro nie wiesz co to, to na pewno tego nie masz. Przejrzyj odpowiedni dział dla swojego telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi