KitLer Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Tak w ogóle to jak się zrobi fail i spadnie ze stanowiska to można jeszcze raz po jakimś czasie spróbować? Jak tak to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 W jakim sensie fail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Np. Jak popiszę się małą wiedzą lub mała aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @KitLerKażdy ma możliwość powrotu, nawet w przypadku wylotu za aktywność, jednak kryteria będą wtedy ciut większe dla tego co wróci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 No to zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @KitLer W ciągu 48H otrzymasz uprawnieina, jako Junior Mod, będziesz go miał na okres do 4 tygodni, w tym czasie będziesz się mógł wykazać swoją wiedzą, oczywiście ten okres może być krótszy, zważywszy na aktywnośc na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @PeliKan Dzięki Tak w ogóle to na jakieś działy czy wszędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Teraz to się zmieniło, na większość działów będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 No to nice A jakieś szkolenia czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @KitLer małe szkolenie dotyczące tematow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Wszystko wiem. Mogę iść grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 @KitLer potwierdzam przyznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Gratuluję i Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ja również gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wyznaczam do przeszkolenia nowego moderatora przez @CyanowySamsung , jeśl się on zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Mogę się tego podjąć tylko pytanie: co konkretnie mam pokazać bądź wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Spokojnie, przypilnuje go. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki wszystkim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Na dzień dzisiejszy rekrutacja zostaje wstrzymana 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi