PeliKan Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 @King_Stone_69 nadal zainteresowany współpracą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Tak, tylko teraz mnie nie mam w domu a jeszcze mam z kolegą jechać w góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @King_Stone_69 ok, daj znać kiedy będziesz dysponowany na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Prosiłbym o przyznanie uprawnień do działu LG i Wybór telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Od jutra jestem na forum dysponowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw Prośba rozpatrzona pozytywnie, w ciągu 48h otrzymasz uprawnienia@King_Stone_69 ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw dodałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @bANIKGames i @Renox okres testowy test-moderatora się u was zakończył, otrzymujecie awans na moderatora, w ciągu 48h powinniście otrzymać uprawnienia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Oooo dziękuję bardzoo (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Gotowe, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ok. [emoji108] [emoji108] [emoji108] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Również test-moderator @CyanowySamsung otrzymuje awans na moderatora, w ciągu 48H otrzymasz uprawnienia moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 @PeliKan Dziękuję bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Gotowe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja bym poszedł w przyszłości. Nawet o tym myślałem. Ale moja wiedza nadal jest za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @KitLer to kształć się dalej nabywając wiedzy z forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Moja chyba też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @King_Stone_69 hmmm, myślę że w niedalekiej przyszłości będę sprawdzał wiedzę chętnych na moderatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Przydałoby się sprawdzać wiedzę. Owszem ja jestem specjalistą od Samsungów tych flagowych rzecz jasna a najlepiej S2 Oczywiście na innych modelach da ię ogarnąć o ile to jest CM, OmniROm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja bym poszedł w przyszłości. Nawet o tym myślałem. Ale moja wiedza nadal jest za mała Dwuznaczna wypowiedź. Idąc do jakiejkolwiek pracy "uczysz się" od podstaw. Niezależnie co byś robił Tak samo jest tu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 @PeliKan co ze @Skuchaczem? test moda ma od ok. 2 miesięcy, co masz zamiar zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Nie ma aktywności to spada ze stanowiska. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Nie ma aktywności to spada ze stanowiska. Jak nie ma aktywności? Pisałem przecież do Pelikana, że mam problemy rodzinne i nie mogę wiecznie siedzieć na forum...Właśnie mam końcówkę problemów i słyszę, że spadam ze stanowiska? No ejj Dajcie mi jeszcze trochę czasu, bo przedtem było to po prostu niemożliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Możliwe, iż ja tego nie wiem?? Jeszcze masz kolorek, więc się nie martw. Odpowiedź moja zmusiła cię do aktywności na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Odpowiedź zadziałała lepiej niż kawa Wygląda na to, że najbliższy tydzień będę bardzo aktywny na forum, dopóki nie wyzdrowieje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi