Pawliniak Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 @Kinatek poczekamy jeszcze z daniem moda. Wykaż się na forum jako pomoc.Nadal poszukujemy moderatorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłaszam się na ochotnika 25 postów - jest WIedza o Androidzie - jestPrzestrzegam regulaminuInteresuje mnie dział Samsunga/Sony albo HTC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigdamian Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jestem zainteresowany byciem moderatorem.Moją karierę zacząłem od HTC Legend i sam z robiłem roota.Teraz chciałbym pomóc innym użytkownikom.Może i nie znam najnowszej techniki, lecz mam pomysł a konkretnie uświadomić co potrafi zrobić z niewielką pomocą forum i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 @bigdamian pokaż na forum na co Cię stać i zobaczymy. 3 posty które posiadasz nie potrafią nam ocenić Twojej kariery tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A ja też bym chciał a co Interesuje mnie Sony ericsson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 @Damian MisieK obserwuje Cię. Dodaj kilka tematów w dziale Sony Ericsson, a przyznamy Tobie rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie mam szans raczej biorąc pod uwagę ilość postów, natomiast staram się często udzielać. 2 punkty warna zostały mi przyznane przez mój głupi błąd, staram się przestrzegać regulaminu.Znajomość Androida jest, bez fałszywej skromności czuję się bardzo dobry jeśli chodzi o flashowanie i formatowanie przez KDZ telefonu LG E400. Proszę o rozpatrzenie i przyjęcie prośby po dowolnym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Trudno ocenić. Jaki dział Ciebie interesuje? @C0nvert-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Też trudno ocenić. albo LG E400 (L3 I) albo Kruger&Matz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zależy nam na uzupełnianiu działów czy dasz radę pisać poradniki w dziale LG oraz Kruger&Matz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jeżeli dziś będę miał dostęp do komutera (z telefonu zawsze ciężej) to kilka wątków będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 @C0nvert-R chodzi mi czy będziesz miał czas stale dodawać. Nie tylko dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kwestia jeszcze, jaka kategoria... Co do LG to sporo już jest. Choć mogę dodawać ROMy ze źródłowego XDA. Natomiast przy K&M mogę zrobić sporo, bo cały czas kombinuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dodawać możesz wszędzie, nie ma wytyczanego co jest twoje, a co moje.. Tylko chodzi o uprawnienia Moderatora (co chcesz) Jeżeli będziesz mocno aktywny np w przyszłości... możesz mieć nawet i global mod na wszystkie działy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 @C0nvert-R spróbuj dodawać do końca tygodnia poradniki różnego typu byle były pomocne dla użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 @NeoCM Nieee, uważam, że to za dużo szczęścia. tym bardziej, że zajmuję się urządzeniami, które kupiłem i które używa(łe)m, żeby informacje były jak najbardziej wiarygodne. Ponieważ idę do dobrego technikum, z dobrą opinią i niezłą przyszłością będę miał może szansę na kupowanie kolejnych modeli. @Pawliniak, postaram się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja wszędzie wkładam nos. I wiem jak każdy model (prócz tych nowości co są) zrootować, jak wgrać CWM itp To moja działka. A nie zamykam sobie horyzontów, tym bardziej, iż metody są podobne a różnią się szczegółami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja tak samo ich nie zamykam, natomiast wiem, że jak podam niepotwierdzone informacje, po prostu będę (w sumieniu) odpowiedzialny za wszystkie uceglenia telefonów. :/Chciałbym poprosić o rozpatrzenie. - koniec tygodnia nadszedł- więcej poradników / ROMów / Modów raczej nie będzie, natomiast spróbuję coś jeszcze wrzucić. Wczorajszy dzień był bardzo, oj bardzo aktywny. @Pawliniak zna szczegóły. Proszę więc o decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Test Moderator został przyznany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoHot Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Z racji, że Neo mnie skusił to postanowiłem się zgłosić na stanowisko moderatora. Wiedzę na temat androida mam, lecz mała ilość postów, (jak na razie) ponieważ po prostu od niedawna się udzielam.Głównie zajmuję się soniakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 @GeoHot w trakcie weryfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam chcę dołączyć do grona moderatorów wiem ze nie mam wystarczającej liczby postów a wiedza na temat androida jest dosyć dobra pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Poszła wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mam jakies szanse zostać moderatorem ? jestem tu bardzo krótko ale o Samsungach wiem dość dużo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Już piszę do Ciebie wiadomość prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi