Pawliniak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witajcie moi drodzy! Forum nabiera rozpędu i przy obecnych obrotach może ulec destrukcji! Pragniemy poinformować, że do stabilnego utrzymania forum potrzebne są osoby które są w stanie utrzymać ład i porządek. W tym celu otwieramy bezterminową rekrutację na stanowisko moderatora! Forum podzielone jest na kategorie, każda z nich tworzy cząstkę naszej społecznej rodziny. Teraz i Ty możesz dostać pod swoje skrzydło cząstkę forum! Oferujemy:wysokie stanowiskodostęp do ukrytych opcji i for udostępnienie większych zasobówWymagania:ilość wymaganych postów 100wiedza na temat systemu androidutrzymywania porządkuprzestrzeganie regulaminu Zasady zgłoszeńZgłaszać swoją kandydaturę możecie w tym oficjalnym wątku,lub za pośrednictwem PW @PeliKan Szczegóły przyznania działów do moderowania poznacie za pośrednictwem PW. Z poważaniemAdministracja CyanogneMod.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Do wypełnienia będzie jakiś Formularz rekrutacyjny itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie nie będzie wystarczy wiadomość i informacja o chęci przystąpienia na stanowisko. Wszystko wyjdzie w praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłosiłbym się, ale wiem że za niedługo przez jakiś czas mnie nie będzie (2 tyg za granicą). Więc życzę powodzenia wszystkim zgłoszonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tzn jeden nasz kolega Admin jest np na urlopie.To rzecz normalna, że nie można codziennie przebywać na forumChodzi nam o to, aby byli moderatorzy działowi, którzy nieco nam pomogą.Przy okazji zasilą kadrę. Z drugiej strony nic na siłę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio77 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Chciałbym spróbować spisać się jako Moderator! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Napisz jaki dział cie interesuje.najlepiej pw do Mnie lub Pawliniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 @jasio77 niestety nie spełniasz wymagań, a dokładnie nie przestrzegasz regulaminu oraz Twoja wiedza na temat androida jak widać po postach jest jeszcze uboga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam. Chce się zgłosić na posadę moda. Mam 24 posty ten jest 25. I nie wiem czy to wystarczy (sory za błędy ale mam zwalony dotyk. Nie mam czesci wyświetaczaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 @FajnyNick jak oceniasz swoją wiedzę o androidzie? Zależy nam, aby moderatorzy byli w stanie pomóc innym użytkownikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 6/10 znam sie troszkę. Pomagam koledze w konfiguracjach systemu CM 10.2. Tak jakby taka firma ktora zajmoje sie zmianą systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, ja bym mógł też spróbować, instalowałem już Cyanogenmody ale tylko od wersji CM9 w zwyż.Wymagana ilość postów - jest.Znajomość androida - jest.Ostatnio napisałem tu na forum instrukcję dotyczącą Xperia TipoNajbardziej odpowiadają mi działy: Samsung, Sony, Sony Ericsson, do jakiego mnie przypiszecie w takim będę.Znam się także na naprawie (rozkręciłem kilka sztuk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 @Rafal_0 miło nam, że dołączasz do naszego zespołu. Prawie 2 lata na forum takich przyjmować to zaszczyt @FajnyNick muszę zobaczyć na forum większą aktywność względem pomocy i nowych tematów. Obecne Twoje posty były najczęściej związany z problemami z którymi Ty nie możesz sobie poradzić. @Saddev oraz @TheRyoPL™ przechodzą z testowego na pełnego moderatora. Witamy serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Były z problemami, tak sobie wiedzę przyswajam :> Znam trochę kątów w CM 10.2 oraz CM 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 @FajnyNick,Poszukaj na forum okazji do pomocy, wtedy pokażesz swoją wiedzę. @Pawliniak,Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 @FajnyNick tak jak wspominał @TheRyoPL™ postaraj się wykazać na forum, a na pewno w niedalekiej przyszłości będziemy mogli porozmawiać o stanowisku moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja znam się tylko na samsungach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 @FajnyNick nie ma problemu. Pomagaj i za jakiś czas zgłoś się ponownie Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 CześćChciałbym dołączyć do grona Moderatorów. Mam 50 postów, więc:25 Postów - JestZnajomość Androida - Jest, całkiem niezłaPrzestrzegam regulaminu. Mam nadzieję że zostanę Moderatorem na tym ForumPozdrawiamVeeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 @Veeon jakie działy Cię interesują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 @Pawliniak Cały Samsung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Moderator testowy przyznany.@Rafal_0 oraz @Veeon przechodzą z testowego na pełnego moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub131a Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłaszam się, interesowałby mnie dział Sony Ericsson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 @Jakub131aModerator testowy przyznany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinatek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 W sumie, to ja bym chcial sprobowac ;P Androida mam przez okolo 2.5 roku, mam duzo czasu (oczywiscie nie bd klamal i nie jest do caly dzien), ale na jakis czas moge wchodzic, pomagac i tak dalej... Jezeli mialbym wybrac dzial, to oczywiscie [LG 4X HD] /Kinatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi