DusieK Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Camera ? Uzywasz kombinacji HOME, VOLUME +, POWER Phii .. Czekaj .. VOLUME + I VOLUME - HOME i POWER .. Mi tak zawsze na tym fonie dzialalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu86 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzieki DusieK zadziałało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Spoko, jak by co pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDemon Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Nie włącza mi sie CWM recovery anie recovery androida (Home + Power + Vol Up +Vol Down) po wykonaniu 13 punktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 spróbuj z tym cwm https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087012787 wgrywasz przez odina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteko1233 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Pokazało mi się PASS! czyli dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Tak. Sprawdź czy wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteko1233 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nie moge zainstalować pliku .zip dałem go na pamieć telefonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A masz custom recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzer górski Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jak nie możesz wejść w recovery to wgraj czysty firmware i wszystko od nowa ja tak robie i chula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Daj go na kartę pamięci, w trendzie na żadnym Custom recocery nie działa pamięć wewnętrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołajek Dawid Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 mi nie działa wyskakuje touch wiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKox25 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Biorąc pod uwagę kiedy ten temat został założony, to trochę spóźnione info, ale @NeoCM Tą metodą nie rootowało się Ace'a II. Zwykła paczka do wgrania przez stockowe recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 @TheKox25 jest dużo sposobów na rootowanie telefonów, więc pewnie do Ace II dało się sposobem podanym wyżej i twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guwraelo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Czyli: podczas uruchamiania trzymaj przyciski Camera, Power i Volume - Nie działa to. Telefon sie resetuje i wznawia prace jakby nigdy nic. Jaki soft trzeba wgrać na sam telefon żeby móc zrootować i zrobić reinstalke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 powiedz po kolei co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Kozłowski Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 ja również mam problem w punkcie 11. instalacja kończy się failem.. próbowałem zainstalować innym odinem ale nic to nie dało pomocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 czy sterowniki są zainstalowane? czy po podłączeniu telefonu w download mode, Twój komputer w menadżerze urządzeń widzi telefon z zainstalowanym sterownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ale dać ss'a tego błędu, żebyśmy mogli dokładniej zidentyfikować problem i znaleźć rozwiązanie, to już ciężko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guwraelo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Rootowanie Samsung Galaxy Trend GT-s7560 CM11 Android 4.4.1 Samsung Galaxy Trend GT-s7560 Przy instalowaniu "superuser" pyta o binaria i przechodzi w CMW based recovery v5.5.0.4. Domaga sie install a zip file from sdcard. Jakie bienaria należy sflashować pod ten model i OS? Skąd najlepiej zaciągać? Zmieniam na SuperSU. Może lepiej jest rootować inną drogą? Jestem nowy w zarządzaniu rootem w CM. Kontrola uprawnień jak desktopowych linuxach nadzoruje zmiany w systemie. W CM z kolei występuje tylko pytanie zezwól/odmów, grant/deny, bez pytania o haslo/PIN. Czy to coś normalnego czy blad ustawien? Nie pada pyt. o hasło roota, natomiast po kliknieciu 'zezwól' instalacja dochodzi do skutku. Inna sprawa. Jedna z aplikacji po uruchomieniu pokazuje komunikat "This application requires root. Please grant su (root) access and restart". Tylko że urzadzenie jest zrootowane i nie wiadomo jak to tutaj akurat uruchomic i ocb z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 sflashuj to: https://download.chainfire.eu/921/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.65-20151226141550.zip przez cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mediator Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Czy mógłby mi ktoś pomóc zdalnie ze zmianą ROMu na moim Samsungu galaxy trend SM-G318 ? Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Co tam się dzieje Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mediator Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nigdy nie zmieniałem ROMu w telefonie, przeczytałem jakieś poradniki co do tego modelu na angielskich stronach oraz tutaj, coś tam udało się zrobić, ale mam problem żeby wgrać nowy Software. Może byłby ktoś w stanie pomóc przez TeamViewera albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
New1 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Mam pytanko, czy zadziałało by to na Samungu Galaxy Trend 2 Lite (SM-G318H)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi