Zacksu22 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Galaxy Core Plus stock rom, z samym rootem. Bo zero modyfikacji wyszło na ten telefon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Stock z samsunga (+4.2.2) nie ma przezroczystego statusu bar ? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 @ ma, każdy android kitkat ma, ale kolega @Zacksu22 używa innego launchera niż touchwizzowy, dlatego tak to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ale on nie ma KitKata, ma JB a Samsungowski JB ma przezroczysty pasek stanu dlatego pytam O.o wql poczatkowy KitKat od Samsunga byl prawie taki sam jak ich Jelly Bean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 On ma holo launcher a holo launcher nie obsługuje przezroczystych ew może to być nova, bo obsługuje przezroczyste paski w kitkat i wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 On ma holo launcher a holo launcher nie obsługuje przezroczystych ew może to być nova, bo obsługuje przezroczyste paski w kitkat i wyżejDokładnie jak napisałeś. Używam holo launcher. Wersji zwykłej nie HD. Mi tam mało razu zabiera, jest funkcjonalny to go używam na każdym telefonie który mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 @Zacksu22 taka ciekawostka, wejdź w widgety i poszukaj widget latarki masz w stocku od samsunga tę opcję, możesz przez to odinstalować GoFlishlight, nie wiem czemu ale większość z czym się spotkałem z nazwą Go na początku, to badziewie a z apek to zasobożerne apki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 @Zacksu22 taka ciekawostka, wejdź w widgety i poszukaj widget latarki masz w stocku od samsunga tę opcję, możesz przez to odinstalować GoFlishlight, nie wiem czemu ale większość z czym się spotkałem z nazwą Go na początku, to badziewie a z apek to zasobożerne apkiDzięki jest rzeczywiście ta latarka. Nawet nie wiedziałem ze taki widget jest w tym galaxy. Z przyzwyczajenia używałem tego go flashlight. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Niemodyfikowany stock na mojej S3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Niemodyfikowany stock 5.0.1 LG Spirit 4G 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jakiś ROM z XPERII: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Xperia Z1 Compact Android 5.1.1 Stock Rom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Xperia SP stock rom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Sony Xperia M4 Aqua Android 5.0 Lollipop 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Xperia SP LTE. Obecnie z tego korzystam bo dzis swojego LG Spirit 4G sprzedałem. Kasa mi była na wczoraj potrzebna. Nic specjalnego. Ale jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Moja nowa Xperia Z2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Yuki Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Samsung Galaxy S3 i9300.Poki co jeszcze stock 4.3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Lumia 535 wp 8.1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 @up "Pochwal się screenem swojego ANDROIDA" a nie wp xD 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @up "Pochwal się screenem swojego ANDROIDA" a nie wp xDNie moja wina, że chciałem się pochwalić a andka nie mam xDŻeby nie było. Samsung Galaxy Mini 2 Cyanogenmod 10.1 (4.2.2)+ Touchwiz UX + jakiś mod na cyana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @KitLer zainstaluj Touchwiza dla CM10, jest mniej zbugowany. Jest na xda i w dodatku nie będziesz mial tych domkow nad dockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 @KitLer zainstaluj Touchwiza dla CM10, jest mniej zbugowany. Jest na xda i w dodatku nie będziesz mial tych domkow nad dockiem Przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mój miniacz Screenshot_2015-07-12-12-25-14.pngScreenshot_2015-07-12-12-25-30.pngScreenshot_2015-07-12-12-25-41.pngScreenshot_2015-07-12-12-26-08.png@KitLer Ty masz touchwiz dla cm 10.1 i nowszych, a na zacytowanym poście jest touchwiz tylko dla CM10 który działa na 10.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Aaaa. Tylko, że mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Proszę nie robić offtopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi