PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Później zmodyfikuje prop do najnowszej wersji arise i wrzucę nowy. Ok. Prop zaktualizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Usunąłem plik prop ponieważ zaktualizowalem link do nowej wersji. W najbliższym czasie dodam gotowy prop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Dodałem zapomniany prop. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Drobna aktualizacja. Polecam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Pytanie za 100 PKT podejdzie to na xiaomi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Tak podejdzie. O ile to nie Ios??? Ja polecam czysty mod arise bez dodatków. Ostatnio tak używam i bardzo fajnie brzmi. Masz tu propa na: Viper arise Arkamys Sound effect Stock (najlepszy) Bez magisk kompatibyli. arise_customize.prop Załaduj później profil ten co dodałem w wątku. On ma irs z atmos. Powinno grać fajnie. U mnie jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Gdzie tam ios zwykły android. Ok no to wszystko fajnie ale musze mieć zrootowany tel żeby to wgrać tak? Aa sam sobie odpowiem: TAK napisane jest w 1 poście! Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zadałeś mi bardzo dziwne pytanie hehe na które nie znam odpowiedzi bo nigdy nie zdążyło mi się flashowac tego na nie zrootowanym. Nooo jest ale mod arise ewoluował. Teraz podobno działa nie tylko na permissive status kernel. Nie zmieniłem nic w wymaganiach bo odkąd pamiętam to moje Romy przychodzą z kernelem w permissive status i nie wiem jak to do końca wygląda i czy na pewno zadziała ale podobno tak. Podobno permissive status jest wymagane tylko do dodatków. Nie mam pewności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Teraz arise działa również na enforcing kernel, nie tylko na permissive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @PatrzKomuUfaszGb Czyli można wgrywać teraz na każdy kernel nawet na restrykcyjny? Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Tak proszę pana. Stock edition. Co do reszty nie mam pewności bo nigdy nie miałem kernela restrykcyjnego. Moje informacje co do tego opierają się na tym co mówią developerzy z arise team. Jakiego roota posiadasz? Magisk czy supersu? I podobno niektóre moduły nie działają. Dam Ci propa na czysty mod arise bez modow. Sam takiego używam z convolerem atmos i działa rewelacyjnie. Łap tu mój profil. Wszystko wklejasz odpowiednio katalogami do głównego folderu w pamięci wewnętrznej ViPER4Android. Później ladujesz z aplikacji viper. Default.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Próbowałem kilka miesięcy temu, ale nie pykło. Mam obecnie ROOT od LineageOS. Magiska zainstaluję jak przyjdzie 8.1 od LineageOS wtedy się pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 To masz tutaj propa na czysty mod arise bez magisk kompatibilyty. Pytałem bo miałem gotowy propa dla magisk. arise_customize.prop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zaktualizowalem profil. Sam profil chyba nie wiele się zmienil ale dodałem sporo irs do katalogu kernel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Potwierdzam arise działa nie tylko na permissive kernel ale wtedy tylko czysty kod arise bez dodatkow ale prop na to zróbcie już sobie sami. Przypominam że prop trzeba wyciągnąć z paczki getting_started/ your_system. Tam jest prop. Należy skopiować do pamięci wewnętrznej i edytować do woli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi