Predator Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ok dzięki spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Daj znać czy działa, bo będzie trzeba przebudować poradniki w takim układzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 no więc we flashtoolu prosi o ten kod którego dostać nie mogę... :/jankesssterowi pewnie go zapamiętało, dlatego nie musiał nic wpisywać Btw nie rozumiem dlaczego sony wycofało ten klucz dla P i U.Macie jakieś pomysły jak mogę to zrobić nieoficjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No nie bardzo się da.Były takie sposoby dla xperi Neo, ale na tych nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nosz k****. Miałem już sobie odblokować parę lat wcześniej ale dobrze śmigał na stockowym sofcie a teraz jak zaczął się wieszać to okazuje się że nic nie mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A sprawdź to : http://www.kingoapp.com/sony-bootloader-unlock.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja normalnie imei podałem a na dole miałem Get unlock code co widać zresztą , pisza na stronie Sonego że jak nie ma na liście xperii P to znaczy ze nie można odblokować bootloadera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 dzięki za pomoc ale to mi nawet nie zrootowało fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Eroot sciągnij do roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 więc tak, spróbuj wyszukać pod nazwe kodową telefonu, znaczy się że nie szukaj jako xperia p, tylko LT22i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A tak wgl sprawdzałes czy wgl możesz odblokować tego bootloadera ? To się sprawdzalo jakimś kodem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jest to zawarte w opisie metody. Więc wie. Tylko sony mocno zawęża sferę zabezpieczeń. Teraz mają być dodatkowe zabezpieczenia. Będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 @NeoCM a htc? s-off radio i bootloader? aaa i jeszcze cid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mi chodziło o tą ciekawostkę : http://cyanogenmod.pl/2015/06/11/sony-mxtp-zablokuje-nawet-bootloader/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 czyli nie ma i nie będzie dla mnie żadnej nadziei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Musisz czekać.Szukam jakiś informacji na temat odblokowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Wawrzyniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Po punkcie 13 po wpisaniu "fastboot.exe -i 0x0fce getvar version"pojawia mi się "< waiting for device >" i nic się dalej nie dzieje.jaki może być powód że komputer nie odnajduje mojego telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 @Radosław Wawrzyniak to wina połączenia telefonu, zapewne sterowników, wgraj je jeszcze raz, masz windows 8/8.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Wawrzyniak Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 @PeliKan Win 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 metoda podobnahttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1333-fastboot-adb-driver-fix-dla-windows-8-z-komunikatem-wating-for-devices/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi