NeoCM Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 a się w ogóle korzystać z karty SD w CM11? W sensie, czy da się zapisywać na niej aplikacje, pliki etc. prosto z telefonu - np. nagrania, zdjęcia i co tam jeszcze można zapisywać w pamięci?Bo prawdę mówiąc, jeśli CM w sposób tak ograniczony korzysta z karty i nie da się tego zmienić, to bardzo obniża to jego wartość użytkową - jedna gra dla córki, druga dla syna i już nie ma miejsca na nic innego. Pytaj w odpowiednim dziale kolego to wątek ogólny. Ps. Nie ma różnicy żadnej między golfem 4 a 6 ?To tylko wersja tak? heh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Najlepszy moim zdaniem był GB, a najlepszą zmianą GB->ICS. Miało swoje klimaty. Teraz wszystko tak samo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siege Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 W takim razie potraktuj to jako ocenę KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 wygląd to kwestia "łaty" ale to od JB to dziąła jak u MS, W8 - w8.1- w8.2 - W10, to są tylko SP do nich nic wiecej, wnoszące detale i optymalizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nie rozumiem tej izulorycznej korelacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 ehh, chodzi o to, że google usprawnia poprzednia wersje, takie a'la service packi ale nie tworzy nowego systemu jak to było z GB na JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja jestem z androidem od początku. Miałem -pierwszego "ukochanego przeze mnie" HTC Dream i pamiętam rozwój systemu od 1.1I są różnice "zauważalne" w każdej wersji systemu.A to, iż teraz staje się bardziej kolorowy i zagmatwany to rynek na to ma wpływ.Ale te oceny są subiektywne i każdy ma prawo do tego. Ale to tylko płytka ocena. Ja widzę znaczne różnice. I widzę jak producenci słuchawek psują samego androida.No i chyba tyle w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 ja mam podobne zdanie ^^ za duzo pchają zbednych rzeczy a za mało pożytecznych i zamiast iść do przodu to sie cofają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Avdi Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam. Orientuje się ktoś czy aplikację WhatsApp można użyć jako aplikację do obsługi SMS w telefonie? Mam ją właśnie zainastalowaną ale w ustawieniach mogę wybrać jedynie Hangouts... Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi