Bronek K Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Witajcie, posiadam najnowszy system w telefonie, niestety telefon przestał działać, tzn nie uruchamia się tylko ciągle restartuje. Proszę o pomoc! Edytowane 18 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Może bateria już powoli nie daje rady? Czasem tak jest. Ona nie jest wieczna.Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bronek K Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 wymieniłem baterie na nową i nie daje to żadnego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Robiłeś factory reset?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bronek K Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 factory reset to naciśnięcie volume down i power? jesli tak to robilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Factory reset to przywracanie urządzenia do ustawień fabrycznych, jeżeli to nie pomoże to możesz wgrać stock rom na nowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bronek K Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 w takim razie , czy mógłbys mi opisac jak zrobic factory reset a potem stock rom:)? Samemu probowalem flashowac, jakis kernel wgrywac, ale nie udalo mi sie niczego zdziałac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 W poradnikach jest wszystko.Tap, tap, tap - morsem z Galaxy S 3 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bronek K
Witajcie,
Edytowane przez Gabiposiadam najnowszy system w telefonie, niestety telefon przestał działać, tzn nie uruchamia się tylko ciągle restartuje.
Proszę o pomoc!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi