Aleksander Matuszak Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 W filmiku na dole pokazuje oglądać filmy z yt w tle lub z wyłączony ekranem bo wielu znajomych mnie o to pyta jak ja to zrobiłem wymagania: -Root -Xposed 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 jak moge byc szczery, to powinienes sie bardziej orientowac w terminologii i mniej powtarzac (tu wyskoczy komunikat na dole ze trzeba zrestartowac telefon, a teraz restartujemy telefon). szukanie w xposed po YOUTUBE to tak, jakbyś strzelał i nie wiedział o co chodzi. poza tym, taka rada na przyszłość - jest bardziej wiarygodnie, kiedy masz jakąś stockową tapete ustawioną, a nie waćpanne Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Yyyyy? O.o Szczerze to nie obejrzałem tego wideo; Ale powiem tak że da się bez roota ''słuchać yt'' przy ściemnionym ekranie; Odkryłem to kiedyś przez przypadek, Wystarczy tylko przeglądarka mozilla na androida i z niej uruchamiać serwis youtube *Ściemnionym, tudzież wyłączonym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Albo jak ma się sony i framework mini aplikacji to można oglądać YouTube "pop-up video" lub słuchać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Matuszak Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Dnia 26.07.2016 o 23:00, dasiek napisał: jak moge byc szczery, to powinienes sie bardziej orientowac w terminologii i mniej powtarzac (tu wyskoczy komunikat na dole ze trzeba zrestartowac telefon, a teraz restartujemy telefon). szukanie w xposed po YOUTUBE to tak, jakbyś strzelał i nie wiedział o co chodzi. poza tym, taka rada na przyszłość - jest bardziej wiarygodnie, kiedy masz jakąś stockową tapete ustawioną, a nie waćpanne Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Zgodzę się z twoją opinią niezbyt dobrze mi to wyszło z tym szukaniem po YouTube to już kompletnie. Dzięki w ogóle za opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czyli w zasadzie to powinno być w xposed/moduły ?? chyba... pozdro Jest opcja ta sama która dziala bez xposed. Jest to og Youtube. Instalujesz aplikacje og, później fake micro gappsa i normalnie można się zalogować. Później pobierać filmy jak i muzykę i odtwarzać w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tak tak, powinno być w Xposed i już przeniesione - błagam, odinstaluj Clean Master jak jeszcze go masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Racja clean master to raczej lag master, jest tu gdzieś artykuł o task killerach. Lepiej zamrozić lub odinstalować aplikacje niż używać takiego czegoś. Tak na szybko, clean master zabija procesy a Android znów je uruchamia i tak w kółko. W rzeczywistości bardziej zamulasz telefon, do tego milion reklam. Masz roota, zamroz lub odinstaluj. Taka rada a zrób jak uważasz oczywiscie? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi