DusieK Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jailbreak [emoji57]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zrobiłes?Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nie, uważam iż narazie jest mi to nie potrzebne XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jailbreak I Cydia. Bawiłem się kiedyś na 3gs i działa to bardzo podobnie jak custom rom. Takie możliwości daje. Ba nawet simlocka zająłem z iPhone przy pomocy cydii. A wracając do tematu. Dali aktualizacje teraz i ewent Halloween. Podobno 2x więcej cukierków można dostać Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 4x więcej przy buddy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Duża ilość miała, Cubona, Marowaka i duchów. Drowzee i Hypono też. Szkoda, że Abra nie wyskakuje. A dzięki buddy x4 już uzupełniłem 4 ewolucje poków. Z jajek x2 jest candy ^^ Fajny pomysł. Wczoraj dorwałem Gastlego z dobrym IV - wiec już czeka na ewolve w Gengara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 W pokemony grałem długo, ale już mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ja już też nie grywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Nowe poksy i jakoś skusiła mnie ta gra na nowo [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ja nie gram. Bo uzależnia ta gra konkretnie. Odpaliłem te nowe poki na cm13 żeby pokazać że da się. Pograłem dwa razy i wyrzuciłem w cholere. Jak pisałem. Za bardzo uzależnia mnie ta gra. Boże jak nie grałem to myślałem non stop kiedy już będę mógł grę odpalić. A będąc na mieście prawie rozwaliłem telefon podczas upadku łapiąc ditto. Sliski chodnik był i wywaliłem się z telefonem w ręce. Pierdziele takie atrakcje. Nie zamierzam w to więcej grać Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na szczęście ze mną tak nie ma, ogólnie to gry szybko mnie nudzą ale do Pokemonów mam sentyment z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi