Fire113 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam znalazłem fajny romik ale nie mogę go pobrać bo jest coś nie tak z stroną. Rom to XSP XperiStation v3.0.1 - Android 2.3.4.Bardzo byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Podaj mi linka to zobaczę czy ja mogę ściągnąć, oczywiście podaj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Niestety wszystkie linki które były dostępne z tym rom'em były na hostingu który już nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fire113
Witam znalazłem fajny romik ale nie mogę go pobrać bo jest coś nie tak z stroną. Rom to XSP XperiStation v3.0.1 - Android 2.3.4.
Bardzo byłbym wdzięczny
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi