tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam zrotowalem telefon samsung galaxy trend plus gt-s7850 teraz chcialbym sie dowiedziec jaka aplikacja oczywiscie bezplatna moge usunac pliki a co najwazniejsze jakie ? Dzieki z gory za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Aplikacje systemowe możesz usunąć aplikacją z sklepu Play titanium backup Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Juz wiem, ale problem tkwi w tym jakie aplikacje moge usunac, a jakie nie wersja androida 4.2.2 sa tutaj jakies nazywy typu secomadowloadprovider.odex i masa podobnych jest moze jakas strona na ktorej znajduje sie jakas lista pod androida 4.2.2 gdzie mozna zobaczyc aplkiacje ktore mozna usunac ? lub cos innego ktos musial sie dowiedziec jakie mozna usunac aplikacje a jakei nie PS mam takze z tego forum aplikacje root explorer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 o kurde... no nwm co można usunąć ja na SGS3 usuwałem te aplikacje których nie używałem aplikacje typy s voive s memo game hub samsung apps group play flip board allshare play chaton tallback to tyle ile pamiętam ale można chyba jeszcze więcej usunąć te aplikacje co podałem są bezpieczne do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Rozumiem ja usunelem hangouts jakies google + kiosk play jakis kiosk z filmami i tak dalej tylko nie wiem jak usunac wyszukiwanie glosowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 wyszukiwanie głosowe google ? czy s voice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 usunelem jakas aplikacje i chyba google i razem z tym usunelo sie wyszkiwanie glosowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 no to spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 ja to robie ze wzgledu na to ze moj procesor na tym telefonie osiagal az 92 % wydajnosci nie dalo sie nic na nim zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 łoo to dużo 92% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 chciałbym jeszcze wiecej usunac aplikacji czy plikow, ale nie mam takiej wiedzy i nie wiem ktore moge a ktore nie chciałbym, aby ktos doswiadczony napisal cos o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 no ja już nwm co usunąć ale jak coś poszukam to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 mam pytanie radio fm nie wiem jak usunac na titanum backup nie wiem ja kto sie nazywa mam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 FM RADIO tak się chyba nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 mam juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 można jeszcze usunąć dual clock analogowy i cyfrowy mobile print polaris viewer s sugest funky clock video hub yahoo news i jeśli nie używasz animowanych tapet to jeszcze: windy weather live wallpaper picker phase beam bubbles luminous dots deep sea i jak nie używasz pogody to jeszcze weather daemon i weather main Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tovim Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 okej dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Daj tu listę tego co masz(ta, wiem sporo tego, ale będzie łatwiej). Moja mama go ma, wyczyściłem ze zbędnych apek, zainstalowałem nova launcher i MonsterUI i działa nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Sorry panowie, ale jak patrzę na posty w tym temacie typu "nmzc", "aa spk" to się zastanawiam, czy to jeszcze forum dyskusyjne, czy jakiś komunikator dla "gimbazy". No jakiś poziom wypadałoby zachować pisząc... Nie wiem czemu moderatorzy nie zwracają na to uwagi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Miałem się tym zająć ale jak zawsze zapomniałem.. kasuje te posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Root, seeder, Xposed, Greenify i tb. Sporo jest opcji kombinacji po zrootowaniu telefonu z Androidem. Zależy co autor tematu chce zrobić z danym telefonem. I jaką ma specyfikacje ten telefon Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Po roocie to najlepiej rom bazowany na CM/AOSP + Xposed i Seeder. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Czarkowski Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witajcie, Posiadam Xperię M2, zrootowałem sobie telefonik, i zastanawiam się co powinienem zrobić, aby przyspieszyć działanie aplikacji (głównie gier) jak i samego systemu, oraz wyeliminować zacinanie. Może jakieś podkręcenie procka, albo pamięci. Co możecie poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 @Mariusz Czarkowski Proszę napisać oddzielny temat dotyczący Twojego pytania. Ten temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi