Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ale warto instalowac 4.4 na LG 4X HD? Znaczy, czy AZ TAK przyspiesza dzialanie smartphone'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Przejrzałem ten błąd.I naprawdę jest dziwny. Pierwszy raz się z nim spotykam. Kolego a ty formatowałeś kartę pamięci?Bo co innego robiło by problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie wiem, sam sie dziwie, dlaczego byly problemy. Za chwile bede instalowal CyanFox 2.0.2 i zobaczymy, co z tego bedzie. Przy instalajci CyanFox'a mam zrobic wipe data, wipe cache dalvik i wipe cache partition?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 UDALO MI SIE ZAINSTALOWAC CyanFox'a. Dzieki wszystkim za pomoc i poswiecenie czasu Czy jest jakas aplikacja oprocz Hangouts do wysylania SMS'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Musisz poszukać w Google play:np: Handcent SMSlub Go SMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Po prostu, Google chce mi automatycznie tworzyc kopie sms'ow na moim koncie czy cos w tym stylu.a ty jakiej uzywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 CM tą co jest w standardzie. A tak to systemowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 I jeszcze, jak usunac te takie niebiesko koleczko na ekranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 zmienić tematy nie umiesz? Nosz kolego, toś to podstawówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 To sie chyba nazywa HaloEhh, mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi. Niebieskie koleczko, nazywa sie chyaba Holo. Chcialbym je usunac, ale nie wiem jak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W ustawieniach jest. Dodatkach. może byćperformance lub coś podobny. Szczerze to nie wiem w jakich opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Dobra, juz to wylaczylem Mam problem, zainstalowalem sobie Apex Launcher i przy przewijaniu stron na pulpicie, pasek notyfikacji zamiast byc przezroczysty robi sie czarny ( podkreslam, tylko PRZY PRZEWIJANIU STRON!!) co moge zrobic? Na domyslnym launcherze od Google tak nie ma. ROM CyanFox 2.0.2 ( Android 4.4.2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 zrób jeszcze raz Wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A jak zrobie wipe to mi usunie ROM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewx85 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 rom ci zostawi wyczyści ci wszystko co zrobiłeś po włączeniu telefonu masz wyjaśnienie tego:- REBOOT SYSTEM NOW - wybór opcji powoduje ponowne uruchomienie urządzenia- APPLY UPDATE FROM SDCARD - wybierając tą opcję możemy zainstalować modyfikację z pliku update.zip- WIPE DATA/FACTORY RESET - wybór powoduje przywrócenie ustawień fabrycznych urządzenia- WIPE CACHE PARTITION - opcja czyści pamięć podręczną (cache)- INSTALL ZIP FROM SD CARD - umożliwia instalację modyfikacji z archiwów .zip. Po wybraniu tej opcji na ekranie pojawi się kolejne menu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ok dzięki Mam problem z WiFi, po zainstalowaniu CM11 WiFi dziala, ale nie wyszukuje mojego routera. Bede wdzieczny za pomoc:DDobra, juz sobie poradzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snookie Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Panowie to teraz ja mam problem. Zachcialo mi sie zabawy i zmian to teraz mam problem. Probowalem ogarnac zgranie tego wszystkiego na telegon i sprawa wyglada nastepujaco : Telefon nie chce mi sie wlaczyc ( caly czas wyswietla sie logo LG ), opcja vol down i power nie dziala ( wyskakuja magiczne dwie czerwone linijki ) i nie mam pojecia jak to ogarnac :/ czy ktos jest w stanie mi pomoc chociaz uruchomic telefon ?? Z gory dzieki za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Awaryjne odzyskiwanie systemu poprzez program od LG Suite Tak ratowałem swojego LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archol97 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Mam problem. Robiłem All in One wg tutoriala krok po kroku i zatrzymałem się na Wyłączamy telefon i ponownie wchodzimy w Recovery(Power + volume down)Nie mogę włączyć telefonu ani Recovery, próbowałem Vol + i Power, oraz Vol - i Power (wyskakuje Error: boot image signature).Włącza się już 5 minut i zatrzymałem się na logu LG. Pomocy!Wgrywałem "cm-11-20140405-NIGHTLY-p880 nightly" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Pobierz recovery innstaller dla 4X HD bo taki jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archol97 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1179-lg-optimus-4x-hd-cwm-touch-recvoery-6044/ Chodzi o to?Jestem zielony i nie wiem co to znaczy wgrać przez fasboot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1146-lg-4x-hd-twrp-recvoery-najprostsza-metoda/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archol97 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Mogę jakoś zainstalować recovery, gdy nie mogę włączyć telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Już nie....Jak popsułeś telefon... to teraz zaczynaj wsio od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi