NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 zrób mi zdjęcie tego cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 cholera jasna, co mam zrobic wyjmowalem juz baterie, robilem wipe data itp reboot i nadal sie wlacza 5 minut albo dluzej!!! co mam robic???!?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wgrać czysty soft i zacząć od nowa. Coś pomieszałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 a jak?jak mam wgrac nowego softa jak nie che mi sie wlaczyc telefon?znaczy wlacza sie ale 10 minut lub dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Pobierz inny soft i wrzuć go na kartę pamieć i wgraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Zeby CM mogl dzialac trzeba zainstalowac Gapps?http://speedy.sh/wB3Qm/140220-165739.wmv to jest film, w ktorym pokazuje problem podczas wlaczania sie CM11. Problem jest nastepujacy, co kilka sekund ukazuje sie okienko z wyborem jezyka, a pozniej znika i znowu pokazuje sie buzka Cyanogenmod'a.Przy instalacji Gapps w recovery wyswietla mi sie napis "Installation aborted"Co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 a jaki masz gapps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mam 4.4.2 20140201Gappsobejrzales filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps te pobierz. Bez Gapps nie masz google paly, gamil i innych aplikacji od google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Obejrzyj filmik, zobaczysz o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jutro w pracy.Teraz nie mogę. Mam iplusa i kończy mi się limit.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ok, zainstalowalem te Gapps, i co teraz wlaczyc Recovery, zrobic wipe datai itd, a pozniej install zip from... zainstalowac CM i Gapps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Tak właśnie zrób wipe, cm, gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem w recovery, instalacja CM powiodla sie, ale juz Gapps NIE!!Jest napisane "Installation aborted". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Odpowiednia wersja recovery jest wgrana?Przykładowo ta http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1526-lg-4x-hd-twrp-recovery-263x/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie, wersja mojego recovery to 6.0.4.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Spróbuj wgrać tamto recovery i zainstalować CM 11 oraz Gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jak niby, przeciez telefon sie wlacza i sie wyswietla buzka CM, pozniej okienko z wyborem jezyka, i tak w kolko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 pakiet gapps nie może wywalać błąd. Zainstaluje się go nawet na zwykłym costum romie. On coś źle robi. Jeżeli jest wybór języka, to wszystko jest dobrze. Wybierasz, ustawiasz, logujesz się na kącie cm- nie masz to tworzysz i działasz.Nie wiem w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W tym problem, ze gdy probuje wybrac jezyk to od razu mi cofa i znowu sie laduje CM ( pokazuje sie buzka CM). I tak w kolko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 wejdź jeszcze raz w Recovery i wykonajadvanced / wipe dalvik cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jakos udalo mi sie wrocic do stockowego romu i jutro zaczynam wszystko od poczotku. Bedzie to inny cm. Jeszcze jedno pytanie: juz nie ma CM 10.2 na LG 4X HD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Masz inne romy na forum.Możesz popróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A jaki polecasz, jakiego masz na Zetce swojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 np ten: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1225-lg-4x-hd-kk-442-cyanfox-202-oficjalny/Dobrze się sprawuje i ma więcej funkcji niż CM Co do Xperi Z, to nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi