NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja mam touch recvoery i też najnowsze. Te, które jest na forum. U ciebie tak może być, bo instalowałeś z managera. (tak mi przynajmniej logika podpowiada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oeskaito Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja też mam problem Odblokowałem Bootloadera zrootowałem go mam wersje V20A jak chce wgrać CWM przez all in one to tylko ERROR . A jak chce przez rom manager to przy włączaniu cwm się pokazują te dwie czerwone linijki ... :< A KDZ nawet nie wyłączam ... bo co próbę instalowania cwm mój tel łapie błąd i się nie włącza :< dobra dałem rade mój błąd powiedzcie mi tylko czy przez recovery to all in one da rade wgrac cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie rozumiem...Przez program chcesz wgrać ROM?Ręcznie się to wgrywa przez tryb recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cześć. Sorry za pewnie banalne pytania ale przed instalacją CM chcę się upewnić:- można przed całym procesem zrobić backup a po instalacji CM odtworzyć wszystko?- jeśli nie to można coś zrobić z programami za które zapłaciłem np. Aqua Mail czy Swype? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Możesz zrobić backup - jest taka opcja w każdym recvoery.W razie problemów możesz ja przywrócić. Tylko nie przywracaj backupu ze stocka na CM, bo uwalisz telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czołgista Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Hej a mnie się pojawia komunikat ...now send the package you want to apply to the device with adb sideload i tak stoi....co z tym zrobic? pozdrawiam.... długo to powinno się robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Od razu.Masz problem ze sterownikami.Masz wszystko wgrane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czołgista Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Hej hej, sprawa ma sie tak: nie jestem pewien do końca czy mam wszystkie sterowniki, coś tam instalowalem, okaże się za chwilę poniewaŻ jakoś mnie oświeciło i sprawdziłem czy mam odblokowanego bootloader i okazało się że nie...a kierowalem się tą sugestią z pierwszego postu ze wersja romu v20b ma go odblokowanego...dzięki za wskazanie na sterowniki, będę działał i poinformuję o wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, mam problem przy instalacji CM, wciskam przycisk POWER, by zainstalowac CM. Wciskajac ten przycisk wychodzi mi do pierwszej " strony", czyli tam, gdzie jest reboor system now, install zip, wipe data itd. Za to wcisniecie przycisku HOME powoduje wejscie jakby w ten folder CM. Nie wiem, co mam zrobic. Prosze o szybką odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Rozpakowałeś ten folder?? Bo on musi być spakowany w formacie .zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jest to bardzo mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 to sprawdź.Tu nie ma zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kurde jestem w tym recovery i chce zaintalowac CM, CM rozpakowalem, znaczy ten plik Zip rozpakowalem i normalny folder skopiowalem na karte. Nadal jest to samo. Czyli w recovery wchodzi mi do tego folderu CM, akceptuje przyciskiem HOME. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Proces instalacji wygląda takhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ Musisz pobrać rom CM http://download.cyanogenmod.org/?device=p880Wrzucasz plik na kartę pamiećWchodzisz w cwm recoveryi flashujesz.Oczywiście pakiet gapps też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ale chodzi o to, ze jak wciskam HOME, do zaakceptowania tego to wchodzi mi w zawartosc tego folderu CM, czyli META-INF i system. A jak wcisne POWER to mi cofa do poprzedniej "strony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A nie powinieneś wciskać power?Home jest tu dotykowy nie nie powinien działać.Pro po musisz mieć wersję CWM 6.0.4.X - na starszych dostaniesz błąd abored 7.A ty instalujesz przez rom manager?Jak w tym poradniku?Musisz najlepiej RĘCZNIE! Wyłączasz urządzenieKlikasz Power i Volume+ i wchodzi CWM recvoery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No i tak robie, zflashowalem recovery w ROM MANAGER. Pozniej wszedlem do recovery majac juz w telefonie CM i Gapps. Zrobilem te wszystkie wipe data itp. Pozniej install zip, szukalem CM, wcisnalem HOME, by zaakceptowac ( wciskajac POWER cofa mi do poprzedniej "strony"). No ale wciskajac HOME wchodzi mi do zawartosci tego folderu CM, czyli META-INF i system. Czyli HOME-akceptowanie, POWER-cofanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 masz trafne recoverywgraj te: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1146-lg-4x-hd-twrp-recvoery-najprostsza-metoda/zaktualizuj do tego: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1179-lg-optimus-4x-hd-cwm-touch-recvoery-6044/ Bo na starszej wersji nie wgrasz CM 11 - inny plik script-updater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A jak go mam zaktualizowac?Sorry, ale jestem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 w pierwszym linku masz recovery installer. instalujesz z apk.zrób najpierw to. Rozumiem, że odblokowałeś bootloader ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Telfon mi sie wlacza juz minute, cholera no. PomocyTAKZaisntalowalem recovery installer gdy wszedlem w niego sa tam jakies chinskie znaki. Wcisnalem pierwsza opcje, pozniej druga. Po wcisnieciu drugiej opcji, telefon sie zrestartowal i sie wlacza juz z 5minut. Pomozcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 wyjmij baterię.Włóżi włącz CWMczyli przytrzymaj Power+ Volume UP Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 DObra jestem w recovery, wersja CWM Recovery to 6.0.4.5co mam robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wgrać ROMCM-11Gappsreboot Więcwipe cachewipe dataInstall zip from externalsd /sdcardChoose zip...Wyszukujesz plik i klikasz install To samo z gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Klikam home czy power?No nie wierze, znowu to samo, klikam HOME to wchodzi do tego folederu CM, klikajac POWER cofa mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi