Lantash Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Link do gaapsow nie dziala, proszę o nowy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 gapps.cyanogenmod.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichopawel Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Nie dam rady. Już kilka razy chciałem ten telefon rozj**** o ścianę albo ulicę. Po wgraniu androida 4.1.2 już totalnie zaczął się zawieszać i ledwo działa.Starałem się. Chciałem zrobić wszystko według instrukcji z pierwszej strony i naprawic to gówno.Jednak nie daję rady, kilka rzeczy idzie źle i po mimo kilku prób, nie mam cierpliwości.Pomoże mi ktoś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radq96 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jak sprawdzić, czy mam odblokowanego bootloader'a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 1. Uruchom dialer połączeń i wpisz : 3845#*880#2. Następnie wybierz bootloader unlock check > bootloader unlock check > unlock3. Jeżeli pojawi się informacja UNLOCKED - masz odblokowanego bootloadera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @radq96 lub podepnij urządzenie w trybie download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymx44 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Witam! Zrobiłem wszystko do -Kiedy mamy już zainstalowaną aplikacje, wchodzimy w nią i instalujemy CWM Recovery dla naszego LG P880(Potwierdzamy komunikat od Super User) i coś takiego wyskoczyło: Jak to naprawić? Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymx34 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Witam.Postępując zgodnie z instrukcją zmiaeszczoną w pierwszym poście prawie uglebiłem sobie telefon.Posiadam LG 4X HD.Zanim zainstaluje się CWK należy najpierw odblokować bootloader. Niestety w zamieszczonej tu instrukcji nie ma o tym ani słowa.W przeciwnym wypadku czeka was to co mnie: I długa walka o wskrzeszenie telefonu.Autorze tej instrukcji- następnym razem zamieść poprawną instrukcję, bo pewnie nie jedna osoba uglebiłą sobie przez to telefon.Udało Ci się naprawić ten problem? Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ludzie najpierw się czyta dział ROM'y & Modyfikacje i tam po kolei się idzie, a nie zaczyna od tego tematu jak ten, bo potem nie dziwne, że macie takie problemy. Wybaczcie, że napiszę to w taki sposób: Myślenie nie boli. Amen. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymx34 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ludzie najpierw się czyta dział ROM'y & Modyfikacje i tam po kolei się idzie, a nie zaczyna od tego tematu jak ten, bo potem nie dziwne, że macie takie problemy. Wybaczcie, że napiszę to w taki sposób: Myślenie nie boli. Amen.Po co pisać takie wywody jak nie jest to odpowiedzią na pytanie?Chcesz/umiesz pomóc to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 @szymx34 Po to, żeby zwrócić uwagę, że popełniasz błąd i kroki należy kierować po kolei i robić jak trzeba, a widzę, że popełniasz błąd. Zresztą nie będę wdawał się w dyskujsję, bo zrobi się OT. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Wracając do problemu, jest to przez nie właściwie odblokowany bootloader/wcale nie odblokowany,Moja rada? Wgrac stocka przez lg flashtool 1.5Dac mu z 3min niech sobie pochodzi i odblokowac bootloader, polecam metode z revised-p880, jest tu na forum poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek830 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 witam jestem tu nowy mam lh 4x hd robie to po koleji jak w opisach sterowniki zainstalowane itd wprowadzam telefon w tryb stock recovery(Power + volume down biore opcje "Apply update from ADB i wyskakuje komunikat ,, now sendteh package you wan to apply to the device with abd sideload filename Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 no i teraz wgraj przez adb ten plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek830 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 O 26.10.2015 at 10:00, szymx34 napisał: Udało Ci się naprawić ten problem? Mam to samo witam mamtosamo jak to naprawiles witam jestem tu nowy mam lh 4x hd robie to po koleji jak w opisach sterowniki zainstalowane itd wprowadzam telefon w tryb stock recovery(Power + volume down biore opcje "Apply update from ADB i wyskakuje komunikat ,, now sendteh package you wan to apply to the device with abd sideload filename Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 @Maniek830 to oznacza że nie masz sterowników zainstalowanych poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek830 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam moze i tak mam system windows 10 64bit jak zsychronizuje z komputerem raz łaczy się raz nie ogólnie mam problem taki ze nie moge wejsc w recovery jak chce go właczyc w trybie recovery czyli Power + volume down pokazuja mi sie coś takiego Prosiłbym o pomoc co zrobić zeby było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam. 1. Odblokowany bootloader? 2. ROOT jest ? 3. Opisz co robiłeś z telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek830 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 witam jak sprawdzic czy bootloader jest odblokowany może tak po kolei ok ?? moze inaczej teraz podłaczylem tel pod oprogramowanie lg pc suite jest tam opcja naprawienie aktualizacji sprobowałem i sciagał aktualizacje, wgrał i juz teraz mowe wejsc w opcje Power + volume down Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Problem jest w tym, że ja nie wiem co ty robisz.. A piszesz w temacie o CM 11. Domniemam, iż próbujesz wgrać custom rom. Jeżeli jest inaczej to piszesz w niewłaściwym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 @Maniek830 stan bl sprawdzasz na stocku przez kod serwisowy, lub wchodząc do bootloadera (tryb fastboot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Leszczynowicz Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 -Wybieramy opcje: 1.Wipe data/factory reset 2.Wipe cache 3.Wipe system 4.Advanced - > Wipe dalvik cache Po kolei to robimy czy jak? Bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Leszczynowicz Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tam wyżej było że koleś nie zrobił bootloaderu więc jak go zrobię i według instrukcji to nic mi się nie zepsuje? Czy coś jeszcze muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Leszczynowicz Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 http://prntscr.com/b7y966 Tel podłączony... O co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi