Tylko HipHop Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ASUS Zenfone Go Honor C4 ALLVIEW P8 Energy mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Asus ZenFone Go ZC500TG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Chyba że poleci ktoś jakiś inny tel do 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Moto E? Moto G 2014? Moto... jakiś tam. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 to już lepiej zainwestuj w xiaomi np xiaomi redmi 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Xiaomi niestety ponad 600 zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Nie dużo a na pewno nie bedziesz żałował, za telefon z takimi parametrami musialbys dac o wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Pomyślę Myślę jeszcze nad huawei p8 lite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xDamian18 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Huawei P8 Lite to świetny telefon. Miałem go dopoki mi nie spadł podczas jazdy na rowerze :/ Wszystko chodzi płynnie, dobre aparaty, muzyka mogłaby być lepsza, bo glośnik jest sredni. Do nakładki trzeba sie przyzwyczaić, ale jest bardzo przyjemna w obsłudze. Wygląd jak dla mnie też świetny, ale to kwestia gustu, no i na plus opcjonalny dualsim. Telefon nigdy mi sie nie nagrzewał, nawet jak rozmawiałem przez messengera ponad godzine. Zawsze był przyjemnie chłodny. Tylko bateria troche slaba, bo 1 dzień bez ładowania tylko wytrzyma, ale to zależy jak jak kto uzywa. Ogólnie polecam i niedługo sam wróce do tego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ta tańsza wersja Redmi 3 nie jest zła. Nawet jeden z modów zatsanawiał się nad jej kupnem P8 lite nie jest złe ale w porównaniu miui vs emui emui zostaje daleko w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 I dalej się nad nim zastanawiam. Jak mnie zetka zawiedzie po całości to zmienię ją właśnie na Redmi 3. Zainteresowalem się nim głównie z powodu baterii(4100mAh!) potem spojrzalem na specyfikację i nie różni się wiele od właśnie mojej Z1c. A do tego ten system bardzo mi się podoba, akurat mam zainstalowane miui 7 więc wiem co mówię. Telefon wart uwagi wg mnie i wg wielu opinii. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 To będę myślał nad tym Xiaomi Redmi 3 bo wydaje się być mocniejszy od p8 lite. A mam pytanie czy Xiaomi też ma wbudowane te programy do optymalizacji telefonu co w p8 lite ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mam pytanie odnośnie Xiaomi który się opłaca bardziej kupić Redmi note 2 czy Redmi 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Note 2 niebardzo bo ma niezbyt chwalonego mediateka. Redmi 3 ma popularnego snapdragona(niestety nieco starszawego) i ogromną baterię 4100mAh i niby ma jakieś programy do optymalizacji ale już inne. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Z tego co słyszałem to ten mediatek jest niedużo gorszy od snapdragona z lg g2 ale nie wiem. Przepraszam że tak pytam ale chcę kupić jakiś tańszy telefon no trochę dłużej niż pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie no pytaj ile chcesz. Mediatek jest sam z siebie niezbyt dobry głównie ze względu na wsparcie. Miałem kilka urządzeń z mediatekiem i nie wspominam ich dobrze. Co innego snapdragon. A g2 to zupełnie inny telefon nie ma co porównywać Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 No nie wiem :/ planuje kupić lepszy tani telefon bo ze względów finansowych każdy telefon z androidem nadawał się do kosza po okresie mniej więcej pół roku :/ będę szukał porównania tych dwóch telefonów bo z tego co się orientuje to Xiaomi nie wydaje aktualizacji androida na swoje telefony tylko MIUI aktualizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Miui to nakładka androida Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Wiem o tym :/ ale te nakładki mają dużo więcej funkcji niż nakładki od LG czy Samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Wydają aktualizacje androida i to dużo lepiej niż taki Samsung. Wypuścił aktualizacje do nowego androida nawet dla starszych modeli. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Samsung miał problem żeby s3 do kitkata zaktualizować :/ a wracając do tematu to dałby ktoś rade przeanalizować te dwa modele pod względem wydajności ? Xiaomi redmi note 2 i xiaomi redmi 3 bo jest tyle modeli procesorów i innych rzeczy że pogubić się w tym idzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 redmi 3: redmi note 2: Porównanie: http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/12488/11650/0/0/#Zaznaczacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 wydaje mi się że redmi note 2 lepszy chyba dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nie wiem jak chcesz, ja jednak upieram się przy Redmi 3 zwłaszcza jeśli chcesz coś modować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 w takim razie jeszcze to przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Kolega ma Note2 i wydajnościowo te dwa tel nie różnią się zbytnio (oba spokojnie 52tys w antutu), ale jak chcesz modować to faktycznie Note3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tylko HipHop
ASUS Zenfone Go
Honor C4
ALLVIEW P8 Energy mini
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi