Cpt_Kazik Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam. Mam problem, otóż podczas odblokowywania bootloadera zatrzymałem się na stronie sony, a dokładnie w momencie wyboru modelu. Problem polega na tym, że nie ma tam mojego telefonu. Czy da się jakoś inaczej zdobyć ten kod odblokowujący ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Jeśli masz ściągniętego flashtoola, kod do odblokowania możesz otrzymać klikając na blue w tym programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cpt_Kazik Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 No właśnie jak klikam w ten BLU to pokazuje mi IMEI i miejsce na kod. Jak klkam "get unlock code" to przekierowuje mnie na stronę sony na której nawet mojego modelu nie ma. PS.: Sorry, dawno postów nie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 obawiam się, że nie ma sposobu na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dokładnie... Sony odstąpiło od supporta xperii L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cpt_Kazik Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Szkoda. Nie da się wgrać CM'a bez tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 niestety nie, bez odblokowania bootloadera nawet nic nie kombinuj bo uceglisz telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cpt_Kazik Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) ok. No trudno... Ejj, a gdyby do supportu ich napisać... Myślicie że coś pomogą ? Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Cpt_Kazik coś mi się przypomniało... :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zawsze możesz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 @Cpt_Kazik A próbowałeś wyreemderować kod jako na inne urządzenie? Pamiętam że komuś to na forum tak się udało; w każdym razie będzie szybciej niż czekać 2tygodnie na odpowiedź z supportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cpt_Kazik
Witam. Mam problem, otóż podczas odblokowywania bootloadera zatrzymałem się na stronie sony, a dokładnie w momencie wyboru modelu. Problem polega na tym, że nie ma tam mojego telefonu. Czy da się jakoś inaczej zdobyć ten kod odblokowujący ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi