Locz33k 30 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam, tutaj przedstawię Wam ROM oparty na Cyanogenmod 12.1. Ten ROM posiada wygląd z smartphone'a popularnej serii Xperii Z. Cechy; Ma root'a, Xperia Z5 SystemUI, Xperia Framework, Xperia Phonebook & Dialer, Xperia Small Apps, Xperia Apps, Xperia Cameras, Zipalling, Xperia Interface, Xperia Widgets, Xperia Z5 Bootanimation, Sony Bootlogo, Xperia Lockscreen with Particles Effect, Aplicable Xperia Themes (CM). Screenshot'y Spoiler Zobacz Screeny! Bugi; Tylko używaj 3x3 blokady ekranu. Kiedy oszczędzanie energii jest włączone, mogą być lekkie lagi. Sprawę załatwia Reboot. Instalacja; Wrzuć Treść widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się lub Zarejestruj na kartę SD Wejdz w Treść widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się lub Zarejestruj [potrzebujesz najświeższej wersji Recovery TWRP 3.0.2.0] Wipe system, wipe data, cache i dalvik cache [ wszystko oczywiście w Recovery] Zainstaluj ROM Zainstaluj Treść widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się lub Zarejestruj Reboot Ciesz się super, szybkim ROM'em. Temat wzięty od naszych kolegów z XDA: Treść widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się lub Zarejestruj 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DusieK 578 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2016 No no, ładne to Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Locz33k 30 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2016 Wysłane z mojego Moto G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaRkShAdOw 1174 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2016 Noo pomyliłbym z stockiem dla xperii Wysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Locz33k 30 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2016 Hahahaha. Ja mam właśnie ten ROM i zostaje na nim. Chodzi lepiej niż CM 13. ;') a wygląd jakbym Xperie miał. ? Wysłane z mojego Moto G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach